• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 023

Крем від зморшок для особи на основі Календули і Моркви, 30мл(8022328500231)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Поживний крем від зморшок для особи має консистенцію емульсії, типу "вода в олії", яка перешкоджає появі нових зморшок і розгладженню вже наявних. Календула, морква і женьшень допомагають наситити ослаблену шкіру цінними поживними речовинами, і надати їй юному квітучому вигляду, підвищуючи її еластичність, знімаючи втому і пожвавлюючи її.

Масляний екстракт Моркви - Екстракт, використовуваний в цьому багатому кремі, виходить після довгого настоювання кореня моркви в олії із зародків кукурудзи. Присутність Каротину(провітамін А), вітамінів B і З, цукрів і мінеральних солей дарують шкірі приємне відчуття свіжості і омолоджують тканини.
Екстракт Женьшеню - Діючі речовини кореня містять сапоніни. Ці сапоніни здатні нейтралізувати освіту вільних радикалів; більше того вони збільшують синтез білку і зміцнюють міцність епідермісу.

Вітамін B 5 - Пантенол - це спиртова форма, відновлена з пантотенової кислоти(вітаміну В5). Це прекрасний інгредієнт, що зволожує і нормалізуючий трофіку шкіри, надаючий щільність епідермісу, необхідний для усіх фізіологічних функцій шкіри.
Екстракт Календули - Календула, трав'яниста однорічна рослина, що містить флавоноїди, витяг гелю і сапоніни олеанолової кислоти. Усі ці речовини мають пом'якшувальну, заспокійливу дію і знімають червоність.
Чистий Бджолиний віск - Тверда речовина складного хімічного складу, яку роблять бджоли. Віск має високу пом'якшувальну здатність і є високопоживним. Він має також захисні властивості, оскільки утворює на шкірі обличчя ніжну плівку.

Спосіб застосування : Легкими рухами крем від зморшок наноситься на підготовлену шкіру обличчя і шиї перед сном. Для досягнення кращого ефекту поєднувати з денними, відповідними Вашій шкірі.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари