• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 271

Крем для проблемної шкіри з Лимоном і Огірком, 50мл(8022328102718)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

З легким ефектом крем-пудры

Нормалізуючий денний догляд за жирною і забрудненою шкірою обличчя.
Завдяки ефекту крем-пудры неестетичні прояви на шкірі, такі як чорні точки і вугри, стають невидимими, і одночасно зменшується вірогідність їх нової освіти. Крем є відмінною основою під макіяж.

Основні складові речовини:

  • Екстракт Лимона : Рідкий Екстракт прекрасно тонізує шкіру обличчя, звужує пори, збільшує пружність епідермісу і дарує відчуття свіжості.
  • Екстракт Огірка : Екстракт огірка, насичений вітамінами, мікроелементами, цукрами і рослинним соком, прекрасно живить, зволожує і пом'якшує шкіру обличчя.
  • Комплекс сірковмісних амінокислот : Нормалізує вміст шкірного сала. У сприянні з терпкими функціями розмарину і очищаючими функціями лимона шкіра стає збалансованою і свіжіше.
  • Вітамін Е ацетат: Вітамін Е є прекрасним біологічним антиоксидантом. Він зберігає цілісність міжклітинних перегородок, робить шкіру обличчя м'якою і еластичною.
  • Дистильована Вода Розмарину : Дистильована вода багата флавоноїдами, фенольними і тритерпеновими кислотами. У кремі Розмарин виконує очищаючі і терпкі функції.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь