• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 727767

Пароварка-блендер 4 в 1 SCF875-02(727767)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Для приготування корисних блюд краще всього використати пару. Завдяки унікальній технології циркуляції пар піднімається від низу до верху, тому немає необхідності варити інгредієнти для їх рівномірної обробки. Корисні речовини, текстура і соки продуктів зберігаються для подальшого змішування.
Тепер у вас під рукою буде усе необхідне для приготування поживних і корисних дитячих блюд. Після обробки інгредієнтів на пару підведіть глек, переверніть його і зафіксуйте в цьому положенні для подрібнення продуктів до потрібної консистенції.
Ретельно подрібнюйте фрукти і овочі або поєднуйте різні інгредієнти, такі як м'ясо, риба і зернобобові культури, для блюд з щільнішою текстурою. Прилад для приготування дитячого харчування "4 в 1" дозволяє готувати блюда для будь-якої стадії прикорму.
А так само дозволяє готувати будинки поживні блюда для дітей з використанням всього лише одного глека. Ви можете відразу нагодувати малюка або перекласти суміш в контейнер, що додається, щоб пізніше розігріти її за допомогою зручної функції розігрівання або разморозки.
Допомагає економити цінний час і готувати блюда на декілька днів вперед. Завдяки глеку місткістю 1000 мл можна готувати до 4 порцій блюда за один раз. Готуйте одне блюдо і бережіть три порції, що залишилися, в холодильнику або морозильній камері.
Має ряд корисних функцій. Глек і лезо можна мити в посудомийній машині, а завдяки відкритій конструкції приладу Ви зможете легко і швидко очистити і наповнити резервуар для води, що забезпечує максимальну гігієнічність під час приготування.

Споживана потужність: 400 Вт

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари