• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 0.600.847.C02

Кущоріз Bosch EasyHedgeCut 55 (0.600.847.C02)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Оптимальна зручність використання: легкий кущоріз, спеціально для зниження навантаження на руки і спину. Зручність: добре збалансований інструмент та ергономічні ручки забезпечують зручне робоче положення. Виняткова характеристика: комбінація високою частотою двигуна і відстані між ножами 16 мм, для підрізання кущів невеликого і середнього розміру. Оптимальний баланс та ергономіка для зручності роботи в будь-якому положенні. Потужний двигун потужністю 450 Вт для ефективної роботи.

Додаткова інформація:

Гарантійний термін на електро та бензоінструменти становить 24 місяці. У разі професійного або іншого подібного використання, гарантійний термін скорочується до 12 місяців. Гарантійний термін визначається від дати придбання виробу першим власником. Дата визначається за оригіналом документу, який підтверджує купівлю.


Для всіх придбаних після 01.01.2017 професійних електроінструментів (синя серія) та вимірювальної техніки (за винятком високочастотних пристроїв, промислових акумуляторних шуруповертів та пневматичних ручних машин) гарантійний термін подовжується до 36 місяців, за умови їхньої реєстрації покупцем упродовж 4 тижнів із дати купівлі.

Подовження гарантійного терміну не поширюється на акумуляторні батареї, зарядні пристрої, а також на комплектний інструмент і приладдя. Реєстрація здійснюється виключно через Інтернет за адресою www.bosch-pt.com/warranty.

Підтвердженням реєстрації служить квитанція, що має бути надрукована одразу після реєстрації, а також документ, який підтверджує купівлю, з відповідною датою. Реєстрація здійснюється лише за умови надання покупцем чіткої інформації про себе, чинної на момент реєстрації.

Характеристики
Потужність двигуна: 450 Вт
Тип живлення: електродвигун
Вага, кг: 2,7
Довжина шини: 550 мм
Комплектація: захисний кожух
Тип: кущоріз
Гарантія: 36 міс

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь