• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 102000687

Дрон Autel EVO Lite+ Premium Bundle, Gray (102000687)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Встановіть контроль завдяки регульованій діафрагмі

Розкрийте свій творчий потенціал завдяки регульованій діафрагмі від f/2,8 до f/11, що дає можливість змінювати експозицію і глибину різкості, демонструючи свій унікальний художній стиль.

  • 1" CMOS
  • F2.8~F11
  • 6K/30FPS відео
  • 20MP

Відновіть природні кольори

Автоматично балансуйте перетримку та недотримку експозиції під час зйомки надто контрастних сцен, створюючи чіткіші зображення з великою кількістю шарів.

Анти-туман

Чи летите ви над похмурою вершиною пагорба на світанку або зависаєте біля підніжжя водоспаду, прорізайте серпанок за допомогою функції усунення туману, яка автоматично регулює налаштування насиченості та соковитості зображення, щоб ваші кадри виглядали чіткішими.

HDR: Тіні глибші, світла яскравіші

При включеному HDR Lite+ робить кілька знімків з різною експозицією і автоматично склеює їх разом, в результаті чого фотографія стане більш контрастною та з більшим динамічним діапазоном.

Миттєве фокусування, миттєва зйомка

Відстежуйте швидко рухомі об'єкти за допомогою точного автофокусування, яке фіксується за мілісекунди за допомогою фазового автофокусування та алгоритму подвійного фокусування.

Більше кольорів. Більше вибору

Літайте стильно з новим набором кольорів для дронів. Одягніться, щоб справити враження, в елегантний арктичний білий - Arctic White. Літайте непомітно та впевнено у витонченому темно-сірому - Deep Space Gray. Або сміливо вирушайте у незвідане із класичним Autel Orange.

Майстерність кінематографічних знімків одним натиском

Створюйте вражаючі кадри професійного рівня одним натисканням кнопки у чотирьох автоматичних режимах зйомки. Додайте саундтрек і фільтри в додатку Autel Sky, щоб зробити ваше відео ще більш епічним, що дозволить вам досягти незабутніх результатів, незалежно від того, чи досвідчений ви пілот або новачок у сфері дронів.

SkyPortrait: Ваш особистий папараці

Одним натисканням кнопки Lite+ підніметься у повітря і зробить знімок вас та ваших друзів, автоматично регулюючи об'єктив, щоб ніхто не залишився осторонь. Автоматично розмивайте фон для додаткового кінематографічного ефекту або різко розкривайте епічне місце призначення - чи то вершина гори, чи власний задній двір.

Динамічне стеження 2.1: відстеження головного об'єкту

Налаштуйте свій Lite+, щоб він автоматично слідував за будь-якою людиною, твариною чи транспортним засобом, щоб ви могли зосередитися на своїх діях, поки ваш Lite+ займається кінематографічною стороною.

Надсилання відео через SkyLink. Літайте вільно - більше дальності, менше перешкод

Літайте далі, зберігаючи при цьому чітке та чітке зображення з Autel SkyLink, нашою найпотужнішою системою передачі зображення, яка забезпечує дальність передачі 12 кілометрів, якість передачі 2,7K/30 кадрів в секунду та чудові можливості захисту від перешкод, і все це при передачі приголомшливого HD-відео.

  • 2.4/5.8/5.2 GHz
  • 12 км
  • 2.7K/30 FPS

SoundRecord: оживіть ваші відео

Записуйте голос та навколишні звуки на землі за допомогою смартфона, що дозволить вам оживити ваші відео, навіть якщо ваш дрон знаходиться далеко, або використовувати його для коментування під час зйомок для покращення робочого процесу редагування.

Суперзавантаження

Закінчили зйомки? Просто помістіть свій смартфон поруч із Lite+, щоб завантажувати фотографії та відео зі швидкістю 160 Мбіт/с (20 МБ/с) за допомогою програми Autel Sky.

MovieMaster: просте створення фільмів та обмін ними

Додаток Autel Sky надає вам набір відеошаблонів для швидкого і простого створення фільмів, що дозволяє значно скоротити стомлюючий процес редагування, щоб ви могли створювати і ділитися своїми творіннями прямо на місці!

Надширокий кут уникання перешкод

Літайте швидше, безпечніше та впевненіше, ніж будь-коли, з новими надширококутними камерами Autel для уникнення перешкод. Датчики забезпечують передньому полю зору EVO Lite+ 150 градусів, усуваючи більше сліпих зон, ніж традиційні системи та зменшуючи кількість необхідних камер.

Найкращий у галузі час автономної роботи

EVO Lite+ - єдиний безпілотник такого розміру, здатний пропрацювати 40 хвилин, що дає вам на 30 відсотків більше часу польоту, ніж конкуренти.

Характеристики
Матриця: 1” CMOS
Діапазон робочих температур: 0° до 40° C
GPS: Так
Роз'єми: USB-C
Розміри: 42.7 × 38.4 × 9.5 см
Вага, кг: 0,835
Додаткова інформація: Режим анти-туман
Ширина: 12.3 см у складеному вигляді
складна конструкція: Є
Висота: 9.5 см у складеному вигляді
Довжина: 21 см у складеному вигляді
Комплектація: Акумулятори 2 шт дополнительных Запасні лопаті 6 шт Інше Зарядний пристрій /для пульта ДУ пульт дистанційного керування сумка для транспортування викрутка набір фільтрів /ND (ND4 / ND8 / ND16 / ND32) USB-C кабель передачі даних дрон /EVO Lite+ (включая ак
Тип: дрон
Колір: Сірий
Гарантія: 12 міс.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь