• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 5605491

Бензопила ланцюгова 2.4кВт шина 45см крок ланцюга 0.325 SIGMA (5605491)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Бензопила ланцюгова 2.4кВт шина 45см крок ланцюга 0.325 SIGMA (5605491)

Бензопила ланцюгова використовується для обрізання дерев або чагарників, обробки лісу після лісозаготівельних робіт, розпилювання деревини та інших матеріалів, що містять дерево. Широко використовуються в лісовому господарстві, будівництві, виробництві меблів, при обслуговуванні садів, парків та інших галузях, де потрібне різання дерева.

Основною перевагою ланцюгових бензопил є їх портативність та потужність, що дозволяє швидко та ефективно виконувати поставлені завдання.

Корпус бензопили із РА пластику забезпечує високу міцність та деформаційну теплостійкість, а також захищає від низьких температур. Автоматичне змащення ланцюга та шини забезпечує безперебійну роботу, а гальмо ланцюга гарантує безпеку у використанні.
Маховик з підвищеними магнітними властивостями та збільшений ресурс діафрагми карбюратора до 150 годин забезпечують довговічність та надійність роботи бензопили. Підвищений вміст кремнію в поршні покращує його пружні властивості та стійкість до корозії та високих температур, а колінчастий вал із хромистої сталі забезпечує міцність та надійність в експлуатації.

Уловлювач ланцюга, зубчастий упор та кнопка блокування випадкового включення дозволяють знизити ризик травмування при роботі.

Характеристики
Місткість паливного бака, л: 0.55
Тип двигуна: Двотактний одноциліндровий з повітряним охолодженням
потужність: 2.4 кВт
Вага нетто: 6.2 кг

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари