• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 9164419

Кушон для особи темно-бежевий, запаска. (8809479164419)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Кушон для особи темно-бежевий, запаска.

Real Fit Moisture Cushion#23Deep Beige SPF 50+ Refil від бренду Village 11 Factory - це зволожуючий кушон для особи з сонцезахисним ефектом. Він створює красиве невагоме покриття, які вирівнює шкіру і оберігає її від несприятливих зовнішніх чинників.

Активні компоненти:
  • Мінеральна вода. Мінеральна вода інтенсивно зволожує шкіру, насичує її безліччю вітамінів і мінеральних речовин, заряджає енергією і життєвою силою. Вона усуває сухість і лущення, нормалізує гідробаланс і захищає дерму від передчасного в'янення.
  • Екстракт кореня кігтя диявола(мартинии запашною). Ця рослина має виражені протизапальні і заспокійливі властивості. Воно пригнічує вогнище запалення, заспокоює роздратування, стимулює регенерацію тканин і покращує роботу імунної системи.
  • Екстракт центеллы азіатської. Центелла відома своїми омолоджуючими властивостями. Вона захищає шкіру від агресивної атаки вільних радикалів, запобігає окислювальним процесам в клітинах і уповільнює вікові зміни.
Спосіб застосування :

Натисніть спонжем на губку, щоб видавити оптимальну кількість тональної речовини. Потім нанесіть засіб на обличчя і рівномірно розтушуйте. Коли крем повністю вбереться, приступайте до нанесення декоративної косметики.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь