• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 2E-TSMTSF3-STGR

Лопата-мультитул 2E Tactical тактична Mahura Steel Gray розбірна, 23в1, з сумкою в комплекті

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Особливості

  • Мартенситна нержавіюча сталь
  • Руків’я з авіаційного алюмінію
  • Твердість (за Роквеллом) 60 HRC
  • Максимальна товщина леза 1,3 см
  • 7 рівнів нахилу

Багатофункціональний тактичний інструмент 2E Mahura Steel Gray із широким спектром застосування стане в пригоді поціновувачам екстремального відпочинку та військовим.


Призначення

2E Mahura – універсальна й надміцна лопата-мультитул. У комплекті передбачено 23 інструменти чи не на всі випадки життя – активний відпочинок, туризм, полювання, автомобільні й не тільки пригоди на бездоріжжі тощо. Крім того, інструмент може стати гарним подарунком для військовослужбовця чи спецпризначенця.

Використання

Для підготовки мультифункціональної 2E Mahura до роботи не знадобиться багато часу – кілька секунд і інструмент готовий. Те саме з розбиранням – жодних складнощів.

Матеріал виготовлення

Лезо багатофункціональної ручної лопати 2E Mahura виготовлено з мартенситної нержавіючої сталі твердості 60 HRC із застосуванням технологій 100 % формування та лиття. Міцне та надійне руків’я з авіаційного алюмінію завтовшки понад 5 мм. За максимальної товщини 1,3 см лезо витримує навантаження понад 900 кг, до того ж не іржавіє навіть у солоній воді та не втрачає міцності за температури до -60 °C.

Можливості

У складаній тактичній лопаті 2E Mahura застосовано унікальну технологію «швидкий замок», завдяки якій можна вибрати 7 рівнів нахилу в діапазоні від 0 до 150° відповідно до потреб користувача. Інструмент має лезо лопати та лезо сокири на поверхні лопати, отож його можна використовувати для рубання, різання, пиляння, копання або як молоток. Також з-поміж додаткового приладдя: ніж, гарпун, відкривачка для пляшок, сигнальний свисток, кресало (розпалювач вогню), дротяна пила, підставка під камеру, мотузка тощо.

Зберігання та транспортування

Лопату-мультитул 2E Mahura постачають у легкій і портативній сумці оливкового кольору (тканина 600D Green Oxford) із кріпленнями для носіння на плечі чи поясі. Також передбачено можливість транспортування в рюкзаку або ж зберігання в ящику для інструментів чи автомобілі.

Характеристики
Матеріал рукояті: алюміній /авіаційний товщиною понад 5мм
Матеріал робочої частини: сталь /мартенситна нержавіюча сталь не втрачає у міцності при температурі до -60°C
Габарити в складеному вигляді: 89 см
Максимальне навантаження: 900 кг
Вага, кг: 1,5
Комплектація: лопата тримачі /3 ручки лопати сумка /тканина 600D Green Oxford відкривачка для пляшок /міні-гарпун + багатофункціональний різак розпалювач (магнієвий стрижень) підставка для камери свисток для виживання дротяна пила мотузка подовжувач /2 шт
Особливості, примітки: складна нержавіюча сталь твердістю 60 HRC 7 кутів нахилу лопати у діапазоні від 0° до 150°
Тип: лопата-мультитул
Гарантія: 12 міс.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари