• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 3382

Лялька-немовля Рика, 40 см(8435083633821)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Для дівчаток від 3 років.
Коли у багатій колекції ляльок вашої дочки з'явиться чарівне малятко Рика, то уся увага буде перемкнута на цю реалістичну іграшку. Адже вона дозволить дівчаткам представити себе в ролі дбайливої мами, яка укладає улюблену дочку спати на м'якій ковдрі з комплекту.

Особливості:
- Ця лялька нагадає дівчаткам справжнього немовляти, оскільки тіло іграшки детально пропрацювало і можна розглянути фізіологічні особливості новонародженого.
- На ручках і ніжках є реалістичні пальчики з нігтиками, а на тілі малюка - характерні складки і припухлості.
- Особливо правдоподібно виглядає личко іграшки з блакитними очками в обрамленні довгих вій, підібганими губками і забавним носиком.
- Малятко Рико виглядає настільки анатомічно точно, що навіть дотримані пропорції тіла новонародженого.
- Лялечка мягконабивная, а її голова, руки і ноги виконані з вінілу, що має поверхню схожу за тактильними відчуттями з дотиком до справжньої шкіри.
- Малятко Рика стане головною героїнею усіх ігор вашої дочки, по сюжету яких лялька зажадає за собою особливого відходу, оскільки виконає роль уявної дитини дівчаток.
- Окрім надзвичайно реалістичного зовнішнього вигляду і рожевого костюмчика з чіпцем і шкарпеточками, іграшка притягне увагу ще і м'якою ковдрою з комплекту, на якому малятку дуже зручно спатиме.
- Рухливі частини тіла іграшки і голова, що обертається в різні боки, дозволяють міняти пози Рики під час гри.
- Образ ляльки створений професійними європейськими дизайнерами, а матеріали іграшки абсолютно безпечні для дітей і мають відповідні сертифікати якості.

Розмір ляльки : 40 см
У комплекті: лялька, ковдра Матеріал: вініл, текстиль.
Виробник: Juan Antonio Munecas.
Країна бренду : Іспанія.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари