• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 698522

Іграшка м'яка Котик глазастик KGL0 шт(4812501123982)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

М'яка іграшка FANCY Котик глазастик(KGL0) М'яка іграшка FANCY не залишить байдужим жодного малюка і викличе тільки симпатію, радість і посмішку! Адже іграшка виконана у вигляді неймовірно привабливого котика з яскравим забарвленням і великими блискучими очима.

Адже іграшка виконана у вигляді неймовірно привабливого котика з яскравим забарвленням і великими блискучими очима.

Елементи, що детально пропрацювали, такі як вушка, мордочка і лапки, надають іграшці дуже зворушливому і "живому" вигляду.

Дитина із задоволенням обійматиме і тискатиме цього чарівного котика і навіть зможе брати його з собою в ліжко Fancy - компанія, яка є визнаним лідером на ринку високоякісних м'яких іграшок.

Fancy робить іграшки з 1993 року, і сьогодні це найбільше підприємство галузі на території СНД.Щорічно компанія випускає понад півтора мільйони іграшок.

Оригінальний дизайн, використання кращих матеріалів, знання новітніх віянь "іграшкової моди", робить продукцію FANCY легко впізнанною, престижною і затребуваною.

Матеріали, технології і виробництво компанії відповідає найвищою вимогою безпеки і підтверджені як сертифікатами країн СНД, так і сертифікатами країн ЄС.

Характеристики
Вага: шт
Країна реєстрації бренду: Франція

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари