• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 7506

Іграшка-евакуатор MAN з навантажувачем + джип арт.10573(027506)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Іграшкові автомобілі виробництва німецької компанії BRUDER здатні подарувати яскраві враження не лише дитині, але і його батькам.

Машини виготовлені з приголомшливою мірою деталізації, відтворюючої найдрібніші подробиці будови техніки.

Крім того, уся техніка, представлена в асортименті марки має вражаючу функціональність, що дозволяє дитині під час гри відтворювати усі нюанси того або іншого технічного заходу.

Іграшковий автомобіль "Евакуатор MAN" оснащений стрілою-навантажувачем, яка дозволяє в деталях відтворити процес вантаження легкового автомобіля на задню платформу евакуатора. Крім того платформа оснащена поворотним механізмом, що дозволяє опускати її край до самої землі, щоб автомобіль міг заїхати на неї або з'їхати без сторонньої допомоги.

Для того, щоб евакуатор не втратив стійкість під час вантаження, він обладнаний висувними розпірками, що упираються в землю.

У комплектацію набору входить евакуатор MAN і позашляховик Jeep яскраво-червоного кольору.

У задній частині платформи також є спеціальне пристосування для фіксації передніх коліс позашляховика при його транспортуванні на причепі.

Розміри: 49.5 x 18.5 x 25.5 см

Вік: 3+

Матеріал: пластмаса, гума

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари