• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: AUC005BTWH

Навушники Belkin Soundform Play True Wireless White (AUC005BTWH)

  1. Please check the required fields.
Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Персоналізуйте звук

Налаштуйте свій досвід за допомогою трьох пресетів еквалайзера з сенсорним керуванням, щоб отримати ще більше задоволення від прослуховування.

Чіткі дзвінки

Два мікрофони в кожному навушнику та розроблений Belkin алгоритм шумозаглушення забезпечують чистоту звуку під час будь-яких дзвінків. 


Тривалий заряд

На додаток до 8 годин безперервної роботи кожного навушника, компактний зарядний кейс забезпечує ще 30 годин заряду. У вас буде 38 годин для безперервної розмови, прослуховування та стрімінгу до того, як доведеться заряджати навушники.

Слухайте зі стилем

Чотири веселі кольори готові доповнити ваш пристрій, стиль або настрій. Обирайте опівнічний, хмарний, пелюстковий та океанський - або ж отримайте їх усі.

Чудовий звук щодня

Динамічні драйвери 6 мм забезпечують незмінно чудовий звук, щоб ви могли повною мірою оцінити свої улюблені плейлисти.

Готовність до роботи за лічені хвилини

Бракує часу? Швидка 10-хвилинна зарядка забезпечить 60 хвилин відтворення. Маєте більше часу? Завдяки швидкій зарядці через USB-C навушники та кейс можна зарядити на 38 годин роботи всього за 1,5 години.

Водонепроникність? Ніякого поту

Не дозволяйте дрібному дощу або напруженому тренуванню заважати вам залишатися на зв'язку. Наші бездротові навушники, захищені від води та поту за стандартом IPX5, допоможуть вам безтурботно займатися повсякденними справами.

Швидке створення пари

Надійний чипсет Bluetooth® 5.2 забезпечує легке з'єднання та сполучення на відстані до 10 метрів. Все, про що вам потрібно турбуватися, - це про те, що увімкнути першим.

Керування одним дотиком

Бездротове сенсорне управління без кнопок в обох навушниках дозволяє вам регулювати гучність, пропускати треки, приймати і завершувати дзвінки і навіть перемикати пресети еквалайзера.

Характеристики
Час роботи: 8 год (навушники; 30 год - кейс)
Мікрофон: Так
Ємність акумулятора, Вт/год: 550 мАг (кейс)
Час зарядки: 90 хв
Комплектація: силіконові вкладиші /(S, M, L)
Особливості, примітки: Sound Quality захист IPX5 EQ presets
Тип: бездротові
Колір: Білий
Призначення: для мобільних пристроїв
Гарантія: 24 місяці

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари