• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: IFH-02B

Обігрівач теплова гармата ARDESTO IFH-02B 2000 Вт, 20 м2, 197 м3/год, керам. нагрівання.

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Теплова гармата ARDESTO IFH-02B потужністю 2 000 Вт призначена для обігріву гаражів, майстерень і будівельних майданчиків. Швидкий обігрів приміщення площею до 20 м2 забезпечує керамічний нагрівальний елемент PTC. Виріб має два температурні режими, які можна регулювати. Пристрій економний – ощадлива витрата електроенергії за продуктивності 197 м3/год. Серед функцій безпеки є захист від перегріву. Обігрівач має компактний розмір, що зручно під час пересування та зберігання.
  • Потужність 2 000 Вт
  • Площа обігріву до 20 м2
  • Продуктивність 197 м3/год
  • Захист за стандартом IP20


Потужна та швидка гармата

Підлоговий обігрівач ARDESTO IFH-02B потужністю 2 000 Вт стане в нагоді для обігріву гаражів,  майстерень чи на будівельних майданчиків. Ефективно та швидко впорається з обігрівом приміщень площею до 20 м2 , завдяки керамічному нагрівальному елементу PTC.

Економний і безпечний

За продуктивності 197 м3/год обігрівач ARDESTO IFH-02B є доволі економним пристроєм. Крім того, обігрівач надійний та безпечний – має функцію захисту від перегріву.

Простота в керуванні

Керування обігрівачем здійснюється за допомогою механічних регуляторів. Ручне встановлення температури. Наявні три режими роботи, дві потужності в режимі обігріву, а також режим без нагрівання, тож пристрій може працювати як звичайний вентилятор.

Стильна та охайна

Обігрівач виготовлено з безпечних матеріалів, що не шкодять довкіллю. Його стиль підкреслює кольорова гамма – чорний корпус із жовтими ніжками. Завдяки опорі повітряний потік не здіймає пил. Пристрій має компактні розміри і не займає багато місця та є зручним під час пересування чи транспортування.

Характеристики
Нагрівання повітря (дельта температури): 70 °С
Форма корпусу: Кругла
Встановлення: підлоговий
Потужність нагріву макс: 2 кВт
Можливості: 2 режими нагрівання Режим "без нагрівання"
Витрата повітря: 197 м3/год
Захист від перегріву: Є
Площа обігріву: 20 кв.м
Розмір: 22 x 19.5 x 17 см
Вага, кг: 1,5
Тип нагрівального елементу: керамічний
Клас захисту: IP20
Комплектація: гарантійний талон інструкція
Тип: Теплова гармата
Управління: Механічне
Номінальна напруга: 220 В - 240 В
Колір: жовтий
Гарантія: 12 міс.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари