• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 713442

Хусточки бумажн.екстразаспокійливі elleair PREMIUM LOTION з глиц.,колл.,гиал.кисл.(4 карм

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Кишенькові двошарові паперові серветки-хусточки elleair PREMIUM LOTION містять лосьйон на основі гліцерину, колагену і гіалуронової кислоти - інгредієнтів, відомими своїми винятковими зволожуючими і заспокійливими властивостями.

Неймовірно ніжні і м'які на дотик, серветки elleair PREMIUM LOTION виготовлені з натуральної деревної целюлози по новітніх технологіях плетіння волокна.

Без барвників, ароматизаторів і флуоресцентних добавок.

М'яка паперова основа серветок elleair PREMIUM LOTION у поєднанні з лосьйоном не дратують ніжну шкіру, а навпаки - благотворно на неї впливають при постійному використанні.

Збільшена товщина серветок і два шари забезпечують відмінне вбирання вологи і дозволяють .використати їх як для косметичних цілей, так і при простудній або алергічній нежиті.

Оброблені парою при температурі 450°C, що гарантує їх гігієнічність і безпеку.

Мінімізують неприємні відчуття і навіть поліпшать зовнішній вигляд під час тривалої нежиті і алергії за рахунок м'якої дії на шкіру носа, скорочення тертя, яке призводить до почервоніння і облущиванию шкіри, а також завдяки зволоженню і живленню унікальним лосьйоном, що не залишає слідів і вологості.

Подарують розкішний відхід під час косметологічних процедур і нанесення макіяжу.

Допоможуть ніжно промокнути або витерти шкіру Вашого малюка у будь-якій ситуації.

У комплекті - 4 кишенькових упаковки по 14 двошарових серветок.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари