• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 57949G

Дерев'яний пазл goki Час казок (57949G)

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
«Час казок» - дерев’яний пазл німецького виробника іграшок goki. Захоплива розвивальна іграшка сприятиме всебічному розвитку дітей. Іграшка складається з дошки-основи і 192 елементів для складання картинки. Пазл виготовлений із натуральної деревини; вона гладенько відшліфована і якісно оброблена. Зображення нанесене нетоксичними фарбами на водній основі. Розміри дошки-основи – 47х33 см. Іграшка для дітей від чотирьох років.
Про пазл 
Дошка-основа пазла має заглиблення. На ній дуже зручно збирати картинку. Всі деталі будуть у надійному місці і не загубляться. Дошка міцна, витримає найактивнішу експлуатацію. Кожен елемент добре вирізаний, завдяки чому ідеально з’єднується з іншими деталями. 

 
Користь іграшки
Складаючи пазл, діти розвиватимуть дрібну моторику, спртиність і координацію рухів. покращуватимуть аналітичне і логічне мислення. Крім того, яскрава картинка допоможе дати волю уяві; на ній зображені відомі і улюблені багатьом персонажі казок. Відтак, складаючи пазл, можна вигадувати історії, продовження до вже відомих казок. 
 
Пазли goki
Німецький бренд goki піклується про розвиток дітей. Пазли – освітня гра, яка сприяє розвитку уважності, пам'яті, логічного мислення. Goki пропонує пазли різного рівня складності дітлахам різного віку. Коли малюки збирають картинку, вони вчиться встановлювати зв’язки між частиною і цілим. Складаючи пазл, діти розвиватимуть:
• логічне мислення;
• дрібну моторику ;
• уяву.
Також в асортименті музичні пазли, які розвивають слухове сприйняття, вчать встановлювати зв’язки між об’єктом та його звучанням. 
Характеристики
Кількість деталей, шт.: 192
тематика: другое
Вікова група: Від 4 років
Стать: універсальний
Тип: пазли
Матеріал: Дерево

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари