• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: SVC216FMLW

Вертикальний бездротовий пилосос Gorenje SVC216FMLW

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

ПОСТІЙНА ПОТУЖНІСТЬ

Завдяки потужній літієвій батареї на 2000 мА потужність всмоктування не змінюється протягом роботи. Навіть коли батарея заряджена лише наполовину, ваш пилосос все одно працюватиме на повну потужність.


Ідеальний інструмент для очищення підлог будь-якого типу

Прекрасна конструкція турбощітки передбачає додатковий широкий вал щітки з електроприводом для кращого всмоктування. Вона збирає бруд і сміття як із твердих покриттів підлоги, так і з килимів. Завдяки конструкції, яка передбачає знімання одним натисканням, можна легко знімати вал щітки, щоб спростити обслуговування. М’які накладки й амортизатори захистять тверді покриття підлоги та меблі.

Зручне зберігання на стіні

Пилосос зручно використовувати та зберігати. Поставте його на настінну підставку, щоб він був під рукою, коли знадобиться вам.

Ручний або вертикальний пилосос

Насолоджуйтесь усіма перевагами вертикального пилососа, який за лічені секунди перетворюється на ручний пилосос. Від прибирання підлоги пилососом до обробки дивана, салону автомобіля або очищення важкодоступних верхніх полиць.

Жодних пропущених кутків

Потужні світлодіоди освітлюють найтемніші ділянки. Завдяки гнучкому з’єднанню ви зможете легко проникнути під шафи, столи та дивани.

Характеристики
Час заряду акумулятора: 6 г
Розмір: 111x25x22 см
Тип прибирання: суха
Живлення: Акумулятор
Комплектація: щілинна насадка щітка
Тип: Вертикальний
Номінальна напруга: 21.6 В
Колір: чорний з сірим
Гарантія: 24 місяці

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари