• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: FV5770E0

Праска Tefal EASYGLISS 2 FV5770E0

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Праска Tefal EASYGLISS 2 FV5770E0: гладкість та ефективність
Праска EASYGLISS PLUS поєднує чудове ковзання з ще більш високою потужністю пари та покращеними функціями, що робить прасування швидким та легким. Easygliss Plus оснащений нашою надтонкою підошвою Durilium Airglide, що забезпечує краще ковзання.


Полегшіть процес догляду за одягом: потужність 2700 Вт для швидкого нагрівання, безперервна подача пари до 50 г/хв для високоефективного прасування та надпотужний паровий удар 240 г/хв для усунення навіть найскладніших складок. Відкрийте для себе праску, яка поєднує в собі більш високу продуктивність з розширеними функціями: продуманий дизайн робить додавання води простіше, ніж будь-коли, функція захисту від крапель зберігає тканину чистою та захищеною, а 100% активні отвори для пари забезпечують максимальний розподіл та покриття.

№1 у ковзанні
Найшвидше ковзання від Tefal. Вища продуктивність пари. Відкрийте для себе максимальну продуктивність за допомогою підошви Tefal №1 з технологією Durilium Airglide, яка забезпечує чудове ковзання.
Потужність 2700 Вт для швидкого нагріву
Це ідеальна парова праска для повсякденних потреб, адже потужність 2700 Вт забезпечує швидкий час нагріву та продуктивність, яка буде з вами, коли це потрібно.
Ефективне прасування
Безперервна подача пари до 50 г/хв забезпечує швидші сеанси прасування з максимальною ефективністю, забезпечуючи виняткову продуктивність у межах досяжності.
Легке вертикальне відпарювання
Відпарювання делікатних та великих речей спрощується завдяки функції вертикального відпарювання. Вона ідеально підходить для розгладження складок на костюмах та інших висять предметах одягу, і навіть на шторах.
Максимальний розподіл пари
Праска зі 100% активними паровими отворами. Завдяки чудовому покриттю пари ви з легкістю отримаєте неперевершені результати. 
Захист від крапель
Зберігайте свою білизну без плям завдяки системі захисту від крапель, щоб бездоганний одяг допомагав вам виглядати якнайкраще щодня.
Паровий удар для сильних складок
Надпотужний паровий удар 240 г/хв розгладжує навіть щільні тканини і з легкістю розгладжує жорсткі складки.
Безпечне автовимкнення
Праска автоматично переходить у режим очікування, якщо її залишити без нагляду — через 8 хвилин, якщо залишити на п’яті, і через 30 секунд, якщо залишити на підошві або збоку. Це запобігає втраті енергії та ризику загоряння.
Стійка до подряпин підошва Durilium Airglide
Високоякісна підошва Durilium Airglide забезпечує виняткове ковзання та тривалу продуктивність, що забезпечує високу довговічність і результати, на які ви можете розраховувати день за днем.
Проста система поповнення води для максимальної зручності
Легко та зручно поповніть воду під час сеансу прасування.
Автоматичні налаштування пари
Неперевершена простота використання завдяки системі Automatic Steam, що дозволяє встановити правильну комбінацію пари/температури поворотом ручки.
Точний носик для легкого доступу
Добре продуманий дизайн з точним носиком дозволяє легко розгладити складки скрізь, навіть у важкодоступних місцях, таких як шви та коміри.

 

Характеристики
Підключення: дротове
потужність: 2700 Вт
Комплектація: Праска¶Інструкція
Особливості, примітки: Система "крапля-стоп"
Тип: праска з подачею пари
Автовідключення: Є
Колір: синій
Гарантія: 24 місяці

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари