• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: LK10003

Прогулочна коляска Chit Chat(Barossa Red) (LK10003)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Коляска Larktale Chit Chat від австралійського виробника созданна по інноваційних технологіях і в прекрасному дизайні. Модель має оригінальну конструкцію рами з легені і міцного матеріалу з жорсткими ребрами(міцний нейлон з тісним переплетенням волокон). Розроблена компанією і зареєстрована система складання з тими, що спеціальними, що блокують від мимовільного розкриття, дозволяє зручно транспортувати і зберігати коляску.

Коляска созданна за унікальною технологією SpaceFrame: рама виготовлена з відлитого у форму під високим тиском матеріалу з переплетених нейлонових волокон, з ребрами жорсткості.

Особливості коляски Larktale Chit Chat Stroller :

  • Розроблена для діток від 6 місяців і до 3-х років з максимальним навантаженням 15 кг
  • Суперлегка вага(6.6 кг), міцна інноваційна рама із спеціального матеріалу(технологія Space Frame), просте складання, є ручка для перенесення в складеному виді, можна переносити за допомогою знімного ремінця(накидається на плече).
  • Колеса зі вспененной гуми(не потребують підкочування, не проколюються), відрізняються тихим ходом, а пружинна амортизація гарантує малюкові м'яку прогулянку.
  • У блоці для прогулянок передбачений м'яка вкладка-матрацик для комфортнішого перебування дитинчати, спинка з двома положеннями, опускається до 130 град.
  • Сидіння комфортне(ширина 33 см), з п'ятиточковими ременями і плечовими накладками.
  • Великий капор з козирком захистить від негоди і ультрафіолетових променів(UPF50+).
  • Оснащена кошиком для покупок(навантаження до 3 кг), підсклянником, на спинці є кишеня для дрібниць.

Характеристики:

- вага: 6.6 кг

- габарити рами в розкладеному виді: 65 см х 49.5 см х 99.8 см

- габарити рами в складеному виді: 20.5 см х 49.5 см х 63.5 см

- ширина рами : 49.5 см

- діаметр коліс : передні - 14 см, задні - 20 см

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари