• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 9907

Прогулочна коляска Snap 4 Cool Grey(9907)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Прогулочна коляска Valco baby Snap 4 (Хиткий беби Снап) - стильна, легка і компактна для поїздок і подорожей. Сидіння розкладається до горизонтального положення, тому їй можна користуватися з самого раннього віку. Хиткий беби Снап вже стала класикою, в 2018 вийшла нова колекція з щільнішою тканиною оббивки і свіжими забарвленнями.

Перше, що привертає увагу коляски - це її легкість і компактність складання. У складеному виді вона поміщається не лише у багажнику, але і між задніми сидіннями машини. Для зберігання в коридорі зручно, що в складеному виді вона самостійно стоїть на колесах. Сидіння складається усередину і не брудниться.

Коляска Valco Baby Snap 4 має тихий хід, колеса не гримлять при їзді. При цьому вона досить маневрена і легка в управлінні. Її можна вести однією рукою. Ручка із зручним вспененным покриттям і, попри те, що висота її не регулюється, буде зручна більшості батьків. Передні колеса обертаються на 360º з можливістю фіксації для їзди по мокрому снігу або піску, задні колеса більші за передні. Усі колеса знімні, що полегшує відхід за ними і зберігання.

  • Облаштування гальма в колясці Snap 4 дуже зручне, типове для усіх лінійки Valco Baby: на задній осі коліс знаходиться червона педаль, яка діє за принципом гойдалок : натиснення згори в один бік ставить коляску на гальмо, в іншу - знімає з гальма. Завдяки тому, що педаль не потрібно підчіплювати знизу носкому взуттю, у брудну погоду мамині чоботи залишаться чистими.
  • Капюшон "Expanda" захищає малюка не лише від пекучого сонця, але і від вітру, сектор, що додатково розкладається, відкривається за допомогою блискавки. Завдяки продуманій конструкції капюшон не втрачає форму навіть при сильному вітрі. Капюшон має згори оглядове віконце "Peek - a - Boo" під клапаном, через яке завжди зручно спостерігати за сплячим малюком, а ззаду - сітку для додаткової вентиляції, закриту в звичайному стані полотном з кишенями для дрібниць. У літній час такий вентиляційний отвір доводиться дуже до речі.
  • Нахил спинки регулюється від сидячого до лежачого, що дозволяє використати коляску з самого раннього віку. Це робиться за допомогою ремінного механізму, тобто плавно і без зайвого шуму, тому спинку можна розгорнути в горизонтальне положення, якщо малюк заснув під час прогулянки. Сидіння досить широке, 34 см, спинка жорстко тримає форму.
  • Бампер знімний, виготовлений з такого ж вспененного матеріалу, як і ручка. Для доступу до дитини його можна відстебнути з одного боку або повністю. П'ятиточкові ремені безпеки забезпечені м'якуватими накладками і регулюються по усій довжині залежно від зростання дитини.

Деталі прогулочного блоку виготовлені з високоякісної тканини, гіпоалергенної, водостійкої і не вигораючої на сонці. Капюшон і оббивка сидіння знімаються, їх можна стирати при температурі не вище 30º.
Коляска має дуже місткий кошик для покупок, розташований досить високо, щоб не чіплятися за стандартний міський бордюр. Особливо зручні кишені в задній частині капюшона, в них є відділення для пляшки і для дрібниць.

Вес коляски
  • 7.4 кг
Ширина шасі
Перекидна ручка
Ремені безпеки
Регулювання спинки
  • Багатопозиційне плавне регулювання

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари