• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код:

Коляска Natt(044059)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Natt - зручна коляска, адаптована для дітей вагою до 22 кг Завдяки просторому сидінню, навісу розміру XXL і широким можливостям регулювання коляска Natt прослужить вашому малюкові довгий час, забезпечуючи комфорт і задоволення від звичайних прогулянок.

Можливість розміщення спинки повністю горизонтально робить Натт відповідним для дітей з перших днів життя. Завдяки великому сидінню, шириною 35 см і заввишки 45 см, коляска буде зручна для дітей будь-якої статури. Регулювання спинки здійснюється плавно і безступінчатий - не розбудивши дитину.

Кабінка в колясці Natt більша і довша, ніж в стандартній колясці, завдяки чому вона не лише краще захищає дитину від вітру, дощу і сонця, але і дає йому більше місця. Завдяки прозорому віконцю батько може у будь-який момент побачити, чи бракує малюкові чого-небудь - віконце закривається зручним магнітом.

Колеса діаметром 9 дюймів(задні) і 7 дюймів(передні) виготовлені з піни EVA, що робить їх дуже легкими і маневреними. Колеса також повністю не вимагають технічного обслуговування - вони не вимагають громіздкого прокачування і ризику проколу. Колеса оснащені ножним гальмом, яке гарантує безпеку, і додатковим блокуванням передніх коліс.

На підголовнику є повітряна сітка, яка після розкладання сидіння і загортання зовнішнього матеріалу забезпечує ідеальну циркуляцію повітря в теплі дні. Крім того, завдяки мережі батько може увесь час спостерігати за малюком за кермом.

Ручка обтягнута високоякісною екошкірою, яка не лише відмінно виглядає, але і значно підвищує комфорт водіння. Тканина меланжевого переплетення, використовувана в оббивці, дуже стійка до стирання і розтягування.

На навісі розміщені светоотражающие елементи, завдяки яким коляску краще видно навіть з великої відстані, - особливо в темряві.

Для зручності малюка пов'язка обтягнута тканиною на блискавці з м'яким поролоновим наповнювачем. Матеріал на оголовье дуже легко чиститься і легко знімається.

Протимоскітна сітка, що входить в комплект, схована в спеціальній кишені на блискавці в підніжці коляски.

  • Регулювання спинки з положення сидячи в положення лежачи і регулювання підніжки
  • Колеса з ОВВА, не вимагаючі обслуговування
  • Зручне складання однією рукою до компактного розміру
  • Знімна пов'язка на голову з двох сторін.
  • Ручка обтягнута екошкірою.
  • Светоотражающие елементи для додаткової безпеки
  • Повітряна сітка в підголовнику з можливістю закриття для забезпечення достатньої вентиляції
  • Місткий кошик для покупок

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари