• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код:

Коляска Bell(BELL)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Bell - це зручна коляска, що забезпечує комфорт малюкові незалежно від погоди. Завдяки козирку розміру XXL, широкому сидінню і широким можливостям регулювання Bell підходить для дітей з перших днів життя, навіть з вагою до 22 кг

Спинка регулюється плавно і безступінчатий - не розбудивши дитину. Завдяки великому сидінню в колясці буде комфортне малюкам будь-якої статури. Використання бавовни в матеріалі сидіння забезпечує комфорт для шкіри маленького мандрівника.

На підголовнику є повітряна сітка, яка після згортання зовнішнього матеріалу забезпечує ідеальну циркуляцію повітря в теплі дні. Крім того, завдяки мережі батько може увесь час спостерігати за дитиною під час водіння і перевіряти, чи не хапає йому чого-небудь.

Багатий набір аксесуарів робить Bell повністю універсальною коляскою - москітна сітка(схована в підніжці), грілка для ніг і утримувач для пляшки або термоса гарантують, що прогулянки влітку і зимою будуть максимально комфортними. Крім того, у візку є містка сумка, в якій можна розмістити різні предмети відходу або іграшки.

9-дюймові(задні) і 7-дюймові(передні) трубчасті надувні колеса забезпечують виняткову стійкість і тягу. В той же час вони гарантують дуже хорошу амортизацію, що в першу чергу виражається у високому комфорті дитини під час прогулянок. Візок на накачаних колесах легко і плавно рухається навіть по нерівній місцевості або заїжджає на високий бордюр. Колеса оснащені ножним гальмом для забезпечення безпеки і додатковим блокуванням передніх коліс.

На навісі розміщені светоотражающие елементи, завдяки яким коляску краще видно навіть з великої відстані, - особливо в темряві. Купол був також фанерований матеріалом, що відбиває ультрафіолетові промені.

Для зручності малюка пов'язка обтягнута тканиною на блискавці з м'яким наповнювачем з пеноматериала. Бампер можна відкривати з двох сторін при посадці або знятті дитини з коляски.

  • Регулювання спинки з положення сидячи в положення лежачи і регулювання підніжки
  • Надувні колеса з високою тягою і маневреністю
  • Багатий набір - москітна сітка, накидка для ніг, підсклянник, сумка.
  • Зручне складання до компактного розміру
  • Знімна пов'язка на голову з двох сторін.
  • Светоотражающие елементи для додаткової безпеки
  • Повітряна сітка в підголовнику з можливістю закриття для забезпечення достатньої вентиляції
  • Місткий кошик для покупок

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари