• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 708870

Шампунь Глибоке очищення 400мл (8710908612282)

130,13 грн

77,00 грн*77 грн ціна для учасників “Agu-club”

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Уперше шампунь марки Clear з'явився в 1979 році у Великобританії. Clear - єдиний шампунь проти лупи, чиї інноваційні формули були схвалені Міжнародною академією косметичної дерматології. Clear - перший бренд шампунів проти лупи, який розробляє свої продукти з урахуванням особливостей шкіри голови і волосся чоловіків і жінок.

Цей продукт досить успішно пройшов усі дослідження у Франції. Головною особливістю цього шампуню була наявність принципово нової формули. У компанії Clear шампунь проти лупи мав активний елемент(цинковий пиритион) і корисні вітаміни, завдяки яким продукт не лише позбавляв від лупи, але і ефективно доглядав за шкірою голови. Цей шампунь можна використати щодня, тому що він блискуче себе проявив в усіх дослідженнях. Шкіра голови чоловіків і жінок принципово відрізняється. Причини появи лупи і інших захворювань у них теж різні, тобто і лікувати треба різними методами.

Компанія Clear розробила абсолютно різні формули шампунів для боротьби з лупою у жінок і чоловіків. За статистикою лупа частіше з'являється у чоловіків і має неприємні наслідки. Шкіра голови швидко жирнеет, і волосся стає схильним до випадання. У шампуні Clear міститься Pro - Nutrium10 з елементами цинку, пиритиона. Ці елементи швидко усувають причини, по яких з'явилася лупа, а заразом і борються з наслідками.

Красиве і здорове волосся - мрія кожного. Але на сьогодні дуже актуальна проблема утворення лупи. І це питання зараз турбує не лише жінок, але і чоловіків. Шампунь Clear допоможе вам впоратися з цією проблемою і позбавитися від лупи назавжди.

Створений спеціально для чоловіків Шампунь Глибоке очищення 2 в 1 з активованим вугіллям і м'ятою глибоко очищає шкіру голови і дає відчуття чистоти і свіжості. Комплекс Nutrium 10, що входить до складу шампуню, - це насичена суміш 10 поживних речовин і рослинних активних компонентів. При регулярному застосуванні він активує природний захисний шар проти лупи шкіри голови, дозволяючи вам гарантовано захищатися від лупи.

Характеристики
Вага: 400мл
Країна реєстрації бренду: Нідерланди

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари