• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 687471

Шампунь Фибрология Эир для тонкого волосся 250мл (3600523292394)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Волокно волоса, яке позбавлене густини, має в собі дуже мало внутрішньої матерії. Вони виглядають менш пишними, їм бракує натуралного об'єму, вони погано піддаються укладанню. В результаті волосся стає дуже тонким, ламким, жорстким, ослабленим і тьмяним.
Секрет прекрасно густого волосся криється в шампунє Elseve(Эльсев Эир) AIR Фибрология від L'Oreal Paris(Лореаль Париж), який відновлює структуру волосяної цибулини і надає волоссю приголомшливого об'єму. Він має легшу консистенцію, яка не залишає волосся "брудним" після його використання і не обважнює. Інноваційна рецептура засобу проникає в глибокі шари волосяного покриву і запечатує пропуски, які там утворилися в результаті правильного догляду. Він дбайливо і м'яко очищає волосся від забруднення і залишає після себе відчуття свіжості і чистоти на довгі дні. Унікальна рецептура з Филоксаном помітно покращують мікроциркуляцію у фолікулах, сприяє живленню і зміцненню коренів, тим самим гарантує зростання нових волосків, роблячи його набагато пишніше.
Він миттєво повертає йому силу і міцність.
Шампунь проникає глибоко у волокна волоса і потовщує його зсередини, попереджаючи випадання і ламкість.
Засіб прекрасно розгладжує поверхню усього волосся і в рази посилює природний захисний шар. З кожним використанням ви відчуєте, що вони стали густішими і товще, а створена матерія накопичується усередині, зберігаючи цей результат надовго. Препарат має приємний аромат і ніжну консистенцію, яка легко змивається. Він створений на основі натуральних інгредієнтів, які пройшли дерматологічне дослідження. Шампунь підійде для будь-якого типу волосся, яке втратило натуральний вид, втратило життєві сили і стало тонше. Забудьте про використання мільйонів засобів для волосся, яке його обважнює, з Elseve все набагато простіше.
L'Orеal Paris по праву називають професіоналом в області краси, адже цей французький бренд пропонує інноваційні рішення для макіяжу і догляду за шкірою і волоссям, яке задовольняє бажання найвимогливіших жінок.
Спосіб застосування :
Нанесіть трохи шампуню на вологе волосся, вспеньте і змийте теплою водою. Для досягнення ще кращого результату, використайте разом з сироваткою, бальзамом і маскою цієї ж серії.
Шампунь пройшов дерматологічне дослідження і рекомендований для використання. Зберігати в темному місці, чимдалі від дітей і попадання прямих сонячних променів. У випадку попаданні в очі негайно промити проточною водою. Термін придатності і дата виготовлення вказані на упаковці.

Характеристики
Вага: 250мл
Країна реєстрації бренду: Україна

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари