• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 953

Крем для відновлення структури волосся з олією Льону, 150мл(2214010009535)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Наше волосся, після того, як ми їх вимиємо спеціальним шампунем, потребує хорошого засобу-кондиціонера, який був би здатний надати волоссю блиск, об'єм і м'якість, зняти заряд статичної електрики, а також підтримати природну захисну, зволожуючу і поживну функцію шкірного сала.
З нашої любові і віри у безмежні благодатні властивості рослин з'явився Крем для відновлення структури ламкого і ослабленого волосся, який є ідеальним доповненням в процесі відновлення структури волос, який розпочався із застосування спеціального шампуню. У багатому складі Крему використовується дорогоцінний союзник, символ божественної чистоти : льон.

Лен в цьому кремі є присутнім у вигляді олії і екстракту, в яких міститься велика кількість жирних незамінних кислот(головним чином ліноленової кислоти), слизу і полісахаридів, завдяки яким він надає блиск, живить і захищає волосся по усій їх довжині, а, крім того, надає відчуття свіжості шкірі голови, таким чином підтримуючи надалі структуру волосся.

Спосіб застосування : Після того, як ви вимили волосся своїм улюбленим шампунем, налийте в долоню невелику кількість Крему і розподіліть його рівномірно по усій довжині волосся легкими масажуючими рухами. Залиште крем на волоссі на декілька хвилин, а потім змийте його великою кількістю теплої води.
У разі особливо пошкоджених, ламкого, ослабленого волосся, слід нанести на трохи зволожене волосся компрес з цього крему і витримати його не менше 15 хвилин перед застосуванням шампуню.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари