• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 090969

Дитячий засіб для купання і шампунь 2 в 1, 300 мл(8809402090969)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Засіб для купання і шампунь Nature Love Mere 2 в 1 дбайливо очищає волосся і шкіру дитини, не дратуючи її і не порушуючи при цьому гідроліпідний баланс шкіри голови, оскільки в складі тільки м'які і безпечні інгредієнти, без штучних ПАВ, тому в порівнянні з шампунями для дорослих погано піниться.

Основні діючі інгредієнти:

  • Екстракт листя алое захищає шкіру від сухості, зволожує і живить її, попереджаючи втрату вологи після купання.
  • Екстракт гамамелиса віргінського - дуже м'який інгредієнт, що не викликає роздратування, ідеальний засіб для вирішення проблем із запаленнями на шкірі, має бактеріостатичну і загоювальну дію, зміцнює стінки судин, покращує мікроциркуляцію, є хорошим тонізуючим і зволожуючим засобом, сприяє стяганню розширених пір, зменшує секрецію сальних залоз, завдяки антибактеріальним властивостям перешкоджає появі запалень.
  • Поживний бета-глюкан - модулює імунітет і захищає клітини шкіри від бактерій і УФ-излучения, має антимікробні і протизапальні властивості.
  • Ефірна олія з шкірки апельсина і лайму - сприяють зволоженню шкіри, збереженню в ній оптимального рівня вологості, а амінокислоти наповнюють її енергією.
  • Пантенол(провітамін В5) - незамінний інгредієнт в дитячих косметичних засобах, оскільки має не лише глибоко зволожуючу і пом'якшувальну, але і загоювальну дію, заспокоює, знімає роздратування, допомагає розв'язати проблему лущення.

Склад, збагачений різними оліями і екстрактами(екстракт листя яскраво-червоне, олія з шкірки апельсина, олія лайму, екстракт кореня шовковиці екстракт граната та ін.), наповнює шкіру поживними речовинами, глибоко зволожують, зберігаючи її здоров'я.

Глибоке зволоження шкіри здійснюється завдяки гіалуроновій кислоті і поживному бета-глюкану, які також допомагають ніжній і понад чутливій шкірі малюка зберегти тривале зволоження, без шкідливої на неї дії.

Засіб для купання і шампунь NatureLoveMere 2 в 1 використовується не лише для купання малюків з народження, але і ідеально підходить дітям старшого віку і дорослим, що страждає атопічною сухістю шкіри і різними алергічними на ній проявами, які можуть використати його в якості гелю для душу.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари