Інформація
Шоколад Корона з'явився 1995 року, ставши на той час єдиною справді українською торговою маркою на ринку шоколаду. Досить швидко компанія досягла успіху, ставши найпопулярнішим брендом (за даними ACNielsen, 2009 рік) на ринку шоколадних плиток.
Шоколад молочний «Корона» із ягідними шматочками зі смаком полуниці, малини, чорниці, чорної смородини, із шипучими рисовими кульками та шматочками карамелі.
Склад: шоколад молочний (цукор, какао терте, какао-масло, молоко сухе незбиране, сироватка суха молочна, жир молочний, молоко знежирене сухе, емульгатори (лецитин соєвий, E476), ароматизатор) фруктово-ягідні шматочки зі смаком полуниці, малини, чорниці , чорної смородини 5% (пюре яблучне концентроване, сироп глюкозно-фруктозний, сироп глюкозний, цукор, пюре ягідне 0.35% (полуниця, малина, чорниця, чорна смородина), агент вологоутримуючий (гліцерин), волокна пшеничні харчові, жир ), агент желюючий (пектин), регулятор кислотності (кислота лимонна, кислота яблучна), ароматизатор, концентрат соку моркви, концентрат соку чорниці) риси шипучі зі смаком малини 3% (цукор, борошно рисове 0.6%, какао-масло, регулятори кислотності (кислота лимонна, гідрокарбонат натрію), молоко сухе незбиране, лактоза (з молока), крохмаль тапіоковий, концентрат соку редиски червоного, молоко сухе знежирене, глазуруючий агент (шелак), емульгатор (лецитин) соняшниковий), сироп глюкозний, сіль, концентрат соку чорної смородини, концентрат яблучного соку, ароматизатори) шматочки карамелі зі смаком малини 3% (цукор, сироп глюкозний, молочний жир, ароматизатор, концентрат яблучного соку, концентрат соку чорної смородини, концентрат соку редису , Регулятор кислотності (кислота лимонна)) вибухова карамель 3% (цукор, сироп глюкозний, лактоза (з молока)). Може містити у незначній кількості горіхи. Мінімальний вміст какао-продуктів у шоколадній масі – 25%.