• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: UBP20117Y

Шлемо MidJet жовтий S 48-55см підлітковий(3701078953614)

1 800,00 грн

1 080,00 грн*1080 грн ціна для учасників “Agu-club”

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Urge MidJet - дитячий гірський шолом, ідеально підходить як для сімейних прогулянок за містом так і навчанню їзді на велосипеді по складних рельєфах, якщо у дитини досить навичок.

Модель виконана з екологічно ефективних матеріалів, такий підхід являється візитній картковій компанії Urge, оскільки її принципами передбачена безпека продукту для довкілля за рахунок можливості його вторинної переробки.

Конструкція In - Mold з оболонкою з EPS піни гарантує чудове гасіння ударів і розподіл імпульсу по усьому корпусу шолома, тим самим підвищуючи безпеку під час випадкових падінь.

Незважаючи на технологічність конструкції шолом має низьку вагу, що дозволяє зменшити навантаження додаткової екіпіровки на дитину, тим самим надаючи комфорт і не відволікаючи його від зайняття велоспортом своєю громіздкістю. 24 вентиляційні отвори підтримують оптимальну температуру і захищають від перегрівання в жарку пору, ретельно охолоджуючи усі ділянки голови.

Urge MidJet також сертифікований Эммануэлем Гази від імені компанії Tribe Sport Group, в Коголине(Франція) 5 грудня 2019 року.

Характеристики
Країна реєстрації бренду: Китай

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари