• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 000022070

Бездротовий вуличний датчик руху Ajax "штора" DualCurtain Outdoor білий

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

По боках датчика розміщено дві оптичні системи з вузькими секторами огляду, кожна на базі двох ІЧ-сенсорів. Точність детекції завжди на високому рівні завдяки температурній компенсації. Сигнали сенсорів аналізують розроблений нами алгоритм ELSA.

Тільки якщо два сенсори однієї системи одночасно фіксують сигнал, характерний для рухів людини, датчик здіймає тривогу.

  • Миттєва реакція на людину
  • Імунітет до тварин

Як працює алгоритм ELSA

Аналіз сигналів критично важливий для датчика руху, який отримує мінімум інформації про об’єкт у зоні, що охороняється, через огляд по горизонталі у 4,5°. Точний аналіз забезпечує швидке реагування на людей, відсіюючи хибні спрацювання на тварин і природні для вулиці перешкоди.

DualCurtain Outdoor використовує триетапний програмний алгоритм, що аналізує сигнали двох вузьконаправлених ІЧ-сенсорів оптичної системи — ELSA.

Аналіз сигналів критично важливий для датчика руху, який отримує мінімум інформації про об’єкт у зоні, що охороняється, через огляд по горизонталі у 4,5°. Точний аналіз забезпечує швидке реагування на людей, відсіюючи хибні спрацювання на тварин і природні для вулиці перешкоди.

DualCurtain Outdoor використовує триетапний програмний алгоритм, що аналізує сигнали двох вузьконаправлених ІЧ-сенсорів оптичної системи — ELSA.

Аналіз форми

Форми сигналів ІЧ-сенсорів повинні відповідати характеру перетину зони, що охороняється, зловмисником. У будь-якому напрямку: перпендикулярно до напрямку оптики датчика або вздовж неї. На цьому ж етапі робиться поправка на інтенсивність сигналу, щоб врахувати віддаленість від сенсорів і габарити об’єкта.

Порівняння патернів

Амплітуди сигналів звіряються з базою патернів. Для її створення ми проаналізували тисячі тестових спрацювань датчиків-штор на людей, тварин, засвічення та інші природні перешкоди в різних погодних умовах. Патерни сигналів повинні збігатися або незначно відрізнятися від притаманних людині.

Звіряння часу

Коли сигнали обох ІЧ-сенсорів відповідають умовам: це рух і він притаманний людині, алгоритм ELSA зіставляє тимчасові вікна сигналів — чи синхронно верхній та нижній сенсор зафіксували рух.

На винесення вердикту «загроза» або «хибна тривога» алгоритму ELSA потрібні частки секунди.

Ефективність у ближній зоні

DualCurtain Outdoor використовує унікальну серед вуличних датчиків-штор технологію розширення зони, що охороняється. При ввімкненні «Детекції в ближній зоні» верхній ІЧ-сенсор датчика отримує додатковий вузький сектор огляду, спрямований під кутом 40 градусів униз відносно основного сектора. Режим дозволяє обом сенсорам детектувати рух при подоланні людиною захищеного периметра біля самого корпусу пристрою, нівелюючи характерну для таких датчиків сліпу зону.

Режим «Детекції у ближній зоні» призначений для захисту вікон та інших проходів, до яких немає доступу у тварин. Близькість векторів зон детекції істотно знижує ефективність імунітету до тварин.

Один корпус — два незалежних датчики

Дальність детекції двох оптичних систем регулюється незалежно, що дозволяє точно задати периметр, який охороняється DualCurtain Outdoor. І уникнути хибних тривог на кущ, що колишеться на вітрі, або людей, що проходять по громадському тротуару. А щоб огляд датчику не перекрила колона або водостічна труба на фасаді, оптичні системи можна відхилити по вертикалі. Через застосунок можна відрегулювати чутливість або деактивувати одну з оптичних систем.

Стійкість до атак

DualCurtain Outdoor не вдасться непомітно засліпити або відключити, навіть якщо Ajax знято з-під охорони. Оптичні системи датчика посилені просунутими сенсорами маскування, що реагують на перешкоди, завішування та зафарбовування корпусу. Тампер не дозволить непомітно зняти пристрій із кріплення. І навіть якщо датчик миттєво знищать, хабу знадобиться менше хвилини, щоб виявити втрату зв’язку та повідомити пульт охорони і користувачів про проблему.

Гарантоване доставлення тривог

Ми розробили радіопротокол Jeweller, щоб гарантувати безперебійну взаємодію всіх пристроїв системи безпеки. Радіопротокол використовує фрейми для синхронізації сеансів зв’язку пристроїв, автентифікацію для запобігання підміни та шифрування для захисту від крадіжки даних.

  • Двосторонній зв’язок на відстані до 1700 метрів
  • 5 ретрансляторів радіосигналу ReX у системі
  • Налаштовуваний пінг від 12 секунд

Приголомшлива автономність

Завдяки низькому енергоспоживанню DualCurtain Outdoor працює роками від комплектних батарей. І завчасно попереджає про необхідність обслуговування пульт охорони та користувачів.

  • До 4 років роботи від батарей
  • Рівень заряду в застосунку
  • Сповіщення про низький заряд

Монтаж без головоломок

Процес підключення та налаштування DualCurtain Outdoor максимально економить час інженера монтажу. Щоб додати датчик до системи, достатньо відсканувати QR-код застосунком Ajax, призначити йому ім’я та кімнату. Налаштування відбувається у застосунку в реальному часі з використанням тестів зон виявлення та зв’язку. В разі необхідності датчик можна відключити або переналаштувати його системні параметри без виїзду на об’єкт, що охороняється.

Характеристики
Горизонтальний кут детектування руху: 6 °
Дальність виявлення руху: 1700 м (на відкритому просторі)
Робоча вологість: до 95%
Потужність радіосигналу: 20 мВт
Радіо протокол: Jeweller
Радіочастота: 868,0−868,6 МГц
Сумісність: Ajax Hub Plus Ajax Hub 2 Ajax ReX Ajax Hub 2 Plus
Робоча температура: −25 - +60 °C
Розміри: 174 × 123 × 88 мм
Вага, кг: 615 г
Живлення: Батарейки
Комплектація: датчик руху кріпильна панель SmartBracket 2 елементи живлення CR123A (попередньо встановлені) монтажний комплект посібник користувача
Тип: датчик руху
Колір: Білий
Призначення: зовнішнє застосування кімнатний датчик
Гарантія: 24 місяці

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари