• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: JEG-1330SL

Соковижималка ARDESTO JEG-1330SL шнекова, 200Вт, чаша-0.6л, жмих-0.6л, пластик, метал, сріблясто-чорний

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Заряд вітамінів та корисних речовин

Шнекова технологія віджиму дозволяє робити сік з самих різноманітних фруктів, овочів, зелені та горіхів. Можна придумати будь-які поєднання – яблука, цитрусові, м'які фрукти з високим вмістом крохмалю - банани, манго, тверді овочі - буряк, морква та гарбуз. З горіхів можна зробити мигдальне молоко, а фреш із зелені дасть заряд на цілий день. 


Досконалий дизайн 

Розроблений італійськими дизайнерами, соковитискач Ardesto JEG-1330SL виконаний з якісного полікарбонату та нержавіючої сталі зі шліфованою текстурою. Це поєднання підкреслює надійність та витонченість стилю, який прикрасить будь-який інтер'єр.

Низькошвидкісний віджим

Соковитискач оснащений двигуном з потужністю 200 Вт та захистом від перегріву. Він забезпечує тихий та якісний віджим. За рахунок низькошвидкісної роботи (90 обертів на хвилину), сік не встигає окислитись та зберігає усі корисні властивості, вітаміни і корисні речовини. Функція реверсу забезпечує максимальну продуктивність під час приготування напоїв.

Легко миється
Для економії часу приготування, соковитискач JEG-1330SL отримав збільшений отвір для завантаження інгредієнтів та штовхач. Основна колба оснащена спеціальними гумовими прокладками для щільності конструкції. Шнек та очисний обідок виконані з міцного полікарбонату, а сито з якісної перфорованої сталі. Стік для соку закритий клапаном з системою капля-стоп. Для соку та макухи передбачено дві окремостоячі чаші з об’ємом 0,6 л. Конструкція та всі деталі легко миються за допомогою жорсткої щітки, яка входить у комплект. 

Безпечна конструкція

Усі комплектуючі розраховані на тривалий термін експлуатації з підвищеним рівнем навантаженням. Запобіжний механізм забезпечує запуск тільки після повної збірки пристрою. Прогумовані нековзкі ніжки моторного блоку забезпечують надійну фіксацію на столі під час роботи.

Характеристики
Довжина кабеля: 1,25 м
Реверс: Так
Оберти двигуна: 90
Швидкість обертання: 90 об/хв
Тип управління: Механічне
Розмір: 22x15x46 см
Вага, кг: 3,7
потужність: 200 Вт
Країна виробник: Китай
Матеріал корпуса: Полікарбонат
кількість швидкостей: 1
Комплектація: Резервуар для соку Інструкція Щіточка для очищення Резервуар для м'якоті Гарантійний талон Соковижималка
Особливості, примітки: Крапля-стоп Нековзкі ніжки Технологія повільного віджиму Широка горловина Малошумний двигун
Номінальна напруга: 220-240 В
Колір: металік
Гарантія: 12 міс.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари