• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 21161

Спортивний комплекс WorkOut 1(21161)

54 422,00 грн*52789.34 грн ціна для учасників “Agu-club”

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Street workout є підвидом силової гімнастики, для зайняття якої не потрібно спеціальне устаткування. Але навіть такий майданчик для зайняття воркаутом повинні мати деякі особливості, щоб забезпечити мінімальні вимоги безпеки для тих, що займаються.

Розроблений і виготовлений згідно з європейськими нормами, розрахований на великі навантаження. Дозволяє вести активний і здоровий спосіб життя. У цей комплект включені різні види елементів Воркаута, що дозволяє тренувати усі групи м'язів на одному місці.



Доомплекс для Воркаута допомагає розвивати спритність, силу хвата, опрацьовувати усі групи м'язів. Оптимальне поєднання різних елементів забезпечує ефективні фізичні навантаження.



Спортивний комплекс призначений для зайняття фізкультурою на свіжому повітрі як дорослих, так і дітей після 14 років.



Наше підприємство має величезний досвід в устаткуванні спортивних майданчиків. Ми виготовляємо тренажери як за власними стандартами, так і по ескізах замовників. При виготовленні спортивних снарядів можливе використання різних матеріалів(метал, нержавіюча сталь, дерево і так далі), різних методів фарбування т.д.



В цілях безпеки не рекомендується експлуатація виробу за складних погодних умов(ожеледь, снігопад, дощ, град, сильний вітер, і інше), при яких існує можливість травмування.

Розмір:

4,4х3, 8х2, 4


Матеріалы



1. Металеві труби різних діаметрів



2.
Фарба європейського виробництва



3.
Оцинкований кріплення

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари