• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 6033

Спортивний куточок "Робін Гуд 3-240"

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Характеристики Спортивний куточок "Робін Гуд 3-240"

Висота240 см
Ширина80 см
МатеріалСосна
ПерекладиниБук
Допустимі навантаження на спортуголок120 кг
Гімнастичні кільцяПластик
Вид кріпленнядо стіни
Вес товару30 кг
Гарантія12 місяців
КолірЗелений
ВиробникSportBaby

Спортивний куточок "Робін Гуд 3-240" дозволить вашій дитині відчути себе сьогоденням Робін Гудом - сильним, сміливим, гнучким, спритним і витривалим.
Цей універсальний багатофункціональний тренажер виконаний на основі класичної шведської стінки і тому не займе багато місця. При цьому він має безліч переваг в порівнянні з іншими моделями.
По-перше, він оснащений дитячим знімним турніком, що дозволяє займатися на нім без побоювань найменшим спортсменам. По-друге, його турнік оснащений додатковим упором, що робить його надійнішим і дозволяє тренуватися не лише дітям, але і дорослим.
По-третє, його довжина складає 240 см, тобто він прекрасно підійде для квартир з високими стелями.
Крім того, цей чудовий спортивний куточок оснащений універсальним навісним устаткуванням для спортивних тренувань і ігор і спеціальною дошкою для гойдання для пресу. І, найголовніше, він порадує вас і ваших дітей своїм яскравим барвистим дизайном, який прикрасить інтер'єр будь-якої дитячої кімнати.
Вікова категорія
Спортивного куточка "Робін Гуд 3-240" не має вікових обмежень. Тренуватися на нім можуть і дорослі, і діти старше за 2-і роки.
Відповідність Госту
Виріб розроблений і виконаний провідними фахівцями компанії "SportBaby" відповідно до високих європейських стандартів і вимогам Госту.
Спортивний куточок "Робін Гуд 3-240" успішно пройшов усі необхідні випробування і відповідає вимогам міжнародної сертифікації ЦЕ і TUV.
Допустимі навантаження
Допустимі максимальні навантаження на спортивний куточок "Робін Гуд 3-240" - 120 кілограм, на навісне устаткування - 80 кілограм.
Використовувані матеріали
Спортивний куточок "Робін Гуд 3-240" виготовлений з натурального дерева твердих порід, вирощеного в екологічно чистих областях України.
Так, бічні стійки виробу виготовлені з масиву сосни, а перекладини з буку. Високу якість, надійність і довговічність цього спортивного куточка гарантує ретельна сушка, обробка і шліфовка дерева на власному устаткуванні компанії "SportBaby". А покриття виробу високоякісною сертифікованою фарбою надає йому барвистому вигляду і надійно захищає від вологи і руйнувань.
Комплектація спортивного куточка
У комплектацію спортивного куточка "Робін Гуд 3-240" входять:
шведська стінка;
турнік з додатковим упором;
дитячий знімний турнік;
дошка для пресу;
мотузяні сходи;
кільця;
канат;
трапеція;
кріпильні елементи.
Модель кріпиться безпосередньо до стіни. Для безпеки дітей під час зайняття рекомендуємо придбати гімнастичний мат.
Транспортування
При самовивезенні спортивного куточка "Робін Гуд 3-240" радимо врахувати його довжину(240 см) і передбачити замовлення відповідного транспорту.
Для захисту виробу від ушкоджень під час транспортування, усі його деталі заздалегідь упаковані в гофрокартон.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари