• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 4052

Підсумок під 1 магазин Kiborg М-1 хакі (4052)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

● Основна тканина Кордура 500D з IRR-покриттям (не світиться в ПНБ). Зносостійка, міцна та стійка до вигоряння та деформації.
● Передня частина підсумка має велкро-панель вирізаним способом Лазер-Touch, додатково посилена стропою 25мм. Все це є повноцінною системою Molle для можливості кріплення на ній додаткових елементів.
● Подвійна вставка з шару вологостійкого ущільнювача та пластику, яка робить стінки результат максимально жорсткими.
● Бічні стінки та низ підсумка є міцним каркасом з удароміцного пластику, завдяки якому здійснюється фіксація магазину всередині підсумка.
● Сила стиснення магазину регулюється шнурком із якісним фіксатором, яким стягнуто підсумок. Зверху є додатковий знімний фіксатор на резинці.
● Задня частина одиниці має стропи для кріплення на систему Molle. Хластики жорсткі, дубльовані регіліном.
● У нашому підсумку магазин надійно фіксується і не доводиться навіть якщо перевернути і сильно потрясти. При цьому легко та швидко виймається рукою.

Характеристики
Розмір: Універсальний
Тип: Підсумок

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари