• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: H6076312

Торшер розумний Govee H6076, 1000Lm, RGBICW, WI-FI/Bluetooth, чорний (H6076312)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Особливості:

Креативне освітлення вашого будинку

Витончений світильник Govee H6076 RGBICW виглядає як оригінальний елемент декору, який повністю перетворює вашу вітальню. Завдяки тонкому лаконічному дизайну світильник органічно впишеться у будь-який інтер'єр. 58 вбудованих режимів освітлення + музичні режими зроблять ваш домашній простір унікальним та створять потрібну атмосферу для будь-якої події.

Керуйте світлом

Завдяки регульованій колірній температурі та яскравості освітлення у вашому будинку завжди відповідає ситуації. Вибрати та встановити параметри освітлення, а також активувати режим або функцію можна у фірмовому додатку, де ви знайдете ще більше можливостей для контролю та керування.


Перетворюйте простір одним дотиком

Змініть режим освітлення, щоб відпочити та розслабитись у приємній обстановці. Встановлюйте режим Аврора/ Веселка/ Океан/ Схід сонця/ Захід сонця/Пульсація та насолоджуйтесь яскравими спецефектами, що заповнюють ваш будинок. А в режимі «Зроби сам» ви зможете створювати справжні шедеври освітлення, які не мають аналогів.

Освітлення та музика – єдине ціле

Музичний режим синхронізує звуковий супровід з освітленням, тому підсвічування точно реагує на звуки вашої гри або контенту, що відтворюється. Вибирайте один із встановлених ритмічних режимів і перетворюйте свою вечірку на грандіозну подію.

Освітлення, яке чує вас

Фірмова програма Govee на вашому смартфоні допоможе повністю взяти під контроль усі функції світильника. А підтримка голосових помічників Alexa та Google дає можливість керувати освітленням за допомогою простих голосових команд.

Характеристики
Колірна температура: 3300-4300 К
Світловий потік, лм: 1000
Вага, кг: 1,8
Додаткова інформація: 58 режимів сцен 6 музичних режимів
Колір світла: RGBICW
Особливості, примітки: Bluetooth Wi-Fi голосове управління
Тип: торшер розумний
Колір: Чорний
Гарантія: 12 міс.
Розмір товару: 1363x200x200 мм

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари