• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: PP1537V0

Ваги для підлоги Tefal PP1537V0

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Тонкий дизайн

Корпус Tefal PP1537V0 настільки плоский, що ви можете легко заховати їх під шафу. Якщо ви деякий час не плануєте їх використовувати, то місце для зберігання знайти не буде занадто складно. Але навряд чи вам захочеться ховати їх кожен день. Адже виглядають вони дійсно дуже круто!

Велике навантаження

Ваги Tefal PP1537V0 здатні витримувати значну масу. Платформа розрахована на максимальне навантаження до 160 кілограм, що трохи більше, ніж у більшості конкурентів. При цьому точність вимірювання ваги становить 100 г і не змінюється на всьому діапазоні вимірювань. Це цілком допустима похибка для моделі побутового класу.

Просте вимірювання

Щоб скористатися вагами Tefal PP1537V0, вам не потрібна особлива підготовка. Досить наступити на платформу, як прилад вийде з режиму очікування і почне вимірювати вагу. Як тільки коливання платформи закінчаться, ваги зафіксують вагу. Показання залишаться на екрані ще деякий час після того, як ви закінчили вимірювання. Наявність підсвічування робить читаність дисплея набагато краще в будь-яких умовах освітлення.


Робота від батарейок

Модель Tefal PP1537V0 працює від пари пальчикових батарейок, тому з заміною елементів проблеми не виникне. Вони продаються в будь-якому магазині. А система автоматичного відключення зменшує споживання енергії.

Купити підлогові ваги Tefal PP1537V0 ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.

Характеристики
Розміри: 22 х 310 х 310 мм
Живлення: 2 х ААА
функції: Автоматичне включення Автоматичне вимикання
Конструкція: з плоскою платформою
Колір: Сріблястий
Гарантія: 24 місяці
Допустима вага: 160 кг

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари