• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: CX5535/00

Вентилятор колонний Philips, 110см, 40Вт, пульт ДК, дисплей, білий (CX5535/00)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Велика площа охоплення повітряним потоком для комфортного охолодження
Вихідний отвір для повітря є широким і високим, що забезпечує максимальне охоплення та швидке охолодження всього приміщення. Завдяки функції осциляції, що дозволяє вентилятору обертатися під кутом 60°, охолоджене повітря може досягти будь-якого куточка, забезпечуючи прохолоду та комфортну атмосферу у всьому приміщенні.

Аромотерапія для свіжості у вашій оселі
Посильте ефект охолодження, розпиливши у повітрі улюблені ефірні олії і створивши заспокійливу свіжу атмосферу. Доповнення у вигляді дифузора ароматів дозволяє створити ідеальну атмосферу для приємного відпочинку й гарного самопочуття.

Режим Quiet Sleep (Тихий сон) для комфорту вночі
Насолоджуйтеся спокійним безтурботним сном із режимом Quiet Sleep (Тихий сон). Цей режим поступово знижує швидкість вентилятора до мінімальної протягом 30 хвилин, дозволяючи вам спокійно заснути й одночасно заощаджуючи енергію.

Режим для будь-якого настрою
Налаштуйте роботу вентилятора відповідно до своїх потреб (легкий бриз або потужніший потік повітря) за допомогою трьох швидкісних режимів. Завдяки трьом універсальним режимам – Normal (Звичайний), Natural Wind (Природний вітер), Quiet Sleep (Тихий сон) – ви можете обрати ідеальний режим, що відповідає вашим побажанням, і створити відчуття абсолютного комфорту.

Функція таймера
Установіть таймер від 1 до 7 годин, що дозволить вам насолоджуватися прохолодним повітрям протягом бажаного часу, а також заощаджувати електроенергію і скорочувати витрати. Наш вентилятор-вежа потужністю 40 Вт є енергоефективним та споживає менше енергії, ніж звичайна лампочка.


Пульт дистанційного керування та сенсорна панель керування
Сенсорна панель керування і ергономічний пульт дистанційного керування дозволять легко використовувати вентилятор-вежу в будь-якій кімнаті.

Високоефективний та довговічний мідний двигун
Високоякісний мідний двигун створений для повсякденної роботи. Він створює потужний повітряний потік за мінімального рівня шуму, забезпечуючи максимальну продуктивність і комфорт.

Додатковий спокій завдяки замку від дітей
Захистіть малюків та вентилятор-вежу один від одного. Ця функція не дозволить допитливим рученятам змінювати налаштування вентилятора, а ви зможете розслабитися і не турбуватися.

Характеристики
Максимальна витрата: 2230 м3/год
Довжина кабеля: 180 см
Пульт ДУ: Є
Розміри: 31 x 31 x 105 см
Вага, кг: 4,5
напруга: 220-240 В
потужність: 40 Вт
Режими: звичайний режим імітації вітру нічний режим /з низьким рівнем шуму
кількість швидкостей: 3
Особливості, примітки: Ароматизація Блокування від дітей
Тип: Підлоговий
Рівень шуму: 46 дБ
Управління: Пульт д/к Сенсорне
Таймер: Є
Колір: Білий
Гарантія: 24 місяці

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари