• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 695J6AA

Веб-камера HP 960 4K Streaming silver (695J6AA)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Трансляція справжнього себе
Завжди показуйте свої справжні кольори
Транслюйте в яскравих кольорах у будь-який час і на будь-якому майданчику. Кольорокорекція і HDR автоматично налаштовуються, щоб ви і ваш контент залишалися яскравими вдень і вночі, а великий об'єктив 18 мм F2.0 вбирає все, щоб забезпечити відмінне зображення навіть в умовах низької освітленості.

Покращене виробництво зі штучним інтелектом
Вам не потрібна знімальна група, якщо у вас є веб-камера зі штучним інтелектом. Перш ніж вийти в ефір, змініть фон, щоб створити віртуальні декорації своєї мрії 3. Під час прямого ефіру функція автоматичного кадрування триматиме вас і ваших гостей у центрі уваги, а ваш контент не спотворюватиметься завдяки корекції трапецеїдальних спотворень.


Виглядайте чудово, автоматично
Автоматичне фокусування
Поки ви зосереджуєтесь на потоковому відео, ця веб-камера автоматично налаштовує фокус на вас. Почувайтеся впевнено, знаючи, що ваше зображення буде кришталево чистим протягом усього потоку.

Діліться тільки тоді, коли хочете
Коли ви закінчите трансляцію або конференцію, просто прикріпіть магнітну захисну кришку, щоб не турбуватися про конфіденційність.

Цифровий зум
Хочете розглянути об'єкт ближче? Використовуйте цифрове масштабування для наближення та віддалення, щоб показати те, що ви хочете - все це доступно в HP Accessory Center.

Безперешкодна конференція
Сертифіковане для Zoom і сумісне з іншими популярними програмами для проведення конференцій, ви можете бути впевнені, що наше обладнання бездоганно працює з Zoom і більшістю інших конференц-платформ, забезпечуючи приголомшливий досвід проведення конференцій кожного разу.

Характеристики
Довжина кабеля: 1,5 м
Фокусування: автофокус
Вага, кг: 225 г
Комплектація: веб-камера інструкція гарантійний талон кабель USB Type-A захисний ковпачок
Особливості, примітки: магнітна захисна кришка веб-камера зі штучним інтелектом
Колір: Сірий
Гарантія: 12 міс.
Розмір товару: 41.4 х 43.4 х 86.7 мм

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари