• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: GRAVASTARA65_GRY_EUK

Зарядное устройство сетевое GravaStar Alpha65 65Вт USB-C/USB-A, cірий (GRAVASTARA65_GRY_EUK)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Ваш зарядний пристрій, ніколи не нудний.

Змініть спосіб заряджання своїх пристроїв за допомогою дизайну вашого зарядного пристрою, натхненного роботами. Швидший зарядний пристрій Alpha 65 Вт - це не просто зарядний пристрій, це яскравий елемент, який привносить у ваше робоче місце футуристичну атмосферу. Завдяки унікальній функції зміни форми він може сідати для заряджання або стояти для демонстрації. Крижано-блакитні передні ліхтарі додають нотки прохолоди вашому заряджанню та відображають стан живлення в реальному часі.

Швидше заряджання на 65 Вт завдяки технології GaN

Завдяки передовій технології GaN, Alpha65 забезпечує вихідну потужність 65 Вт з меншим нагріванням і кращою ефективністю, заряджаючи пристрої швидше та з більшою потужністю за менший час. Мікросхема синхронного випрямлення додатково покращує ефективність живлення для багатьох пристроїв, таких як смартфони та ноутбуки.

Зарядка трьох пристроїв

Alpha65 оснащений трьома портами (2 USB-C і 1 USB-A) і забезпечує найшвидшу зарядку для понад 1000 підключених пристроїв. Тепер ви можете заряджати свій смартфон, планшет і ноутбук одночасно, заощаджуючи час і сили.


Цілодобовий захист у реальному часі

Безпека та довговічність є головними пріоритетами для вашого зарядного пристрою. Alpha65 поставляється з 8 захистами в реальному часі, включаючи захист від перенапруги, перевантаження по струму, короткого замикання, перегріву, перенапруги, низької напруги, електростатичного захисту та захисту від перешкод. Зарядний пристрій також має вогнестійкий корпус для безпечного заряджання. Ці функції гарантують захист ваших пристроїв і довшу роботу зарядного пристрою.

Широка сумісність

Від вашого ноутбука до Nintendo Switch або ваших Airpods, у нас є все! Швидкий зарядний пристрій Alpha65 сумісний з різними пристроями провідних брендів.

Розумна зарядка

Alpha65 розумний, дає живлення зарядним пристроям одразу. Увімкніть, щоб ваші пристрої отримували найефективнішу зарядку одночасно.

Характеристики
Тип зарядного пристрою: універсальне
Сумісність: універсальне
Вихідна потужність: 65 Вт
Кількість портів USB: 3
Особливості, примітки: захист від перегрівання розумна зарядка захист від перевантаження за струмом захист від перенапруги інтегрована технологія GaN Захист від короткого замикання електростатичний захист захист від низької напруги захист від перешкод
Колір: Сірий
Гарантія: 12 міс.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь