• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 42512

БИО-Гель для душу Ананас і Лимон, 950 мл(4025089075127)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

БИО-Гель для душу Sante(Санте) Ананас і Лимон містить у своєму складі м'які, натуральні ингридиенты, тому чудово підійде для використання усіма членами сім'ї. Може використовуватися дітьми від 3 років.

До складу продукту входить екстракт лимонної цедри, яка, проявляючи антибактеріальну дію, стимулюватиме процес регенерації клітин, екстракт ананаса, що поліпшить тонус шкіри і сік алое, який відмінно зволожує і тонізує шкіру, проникаючи в її глибокі шари і насичуючи поживними речовинами. Незвичайне поєднання подарує шкірі изысканый цитрусовий аромат на увесь день. Гель для душу представлений в зручній упаковці з дозатором.

Не містить у своєму складі парабенов, нефте-продуктов, ЭДТА, SLS(лаурилсульфат натрію), синтетичних барвників і ароматизаторів.

Сертифіковано міжнародними эко-организациями BDIH, NaTrue.

Характеристики

Склад: вода, глюкозиди кокоса, натрію коко сульфат, лаурил глюкозид, гліцерил олеат, гліцерин, інулін, сік алое, екстракт ананаса, сорбітол, бетаїн, кокоил глутамат натрій, кокоил глутамат динатрий, гліцерил каприлат, лимонна кислота, натрієва сіль пирролидон карбонової кислоти, калію сорбат, екстракт лимонної цедри, етил кокоил аргинат пирролидон карбонової кислоти, ефірні олії, лімонен.

Спосіб застосування : невелику кількість гелю нанести на мокру губку, ніжно помасажувати шкіру до утворення піни, після чого змити водою.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари