• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 090136

Засіб для чищення посуду, що пригорів, килимів, видалення запахів, прибирання з содою 500

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Засіб вироблений в США! Упаковано в Південній Кореї.
Кожна мама мріє мати під рукою універсальний засіб, який не лише допоможе зробити прибирання, попрати речі, відмити посуд, але і буде безпечне, адже у будинку живе малюк. Саме для таких цілей і призначений Натуральний багатофункціональний засіб NatureLoveMere з содою, яке поліпшить процес і результат прання, підходить для чищення каструль, газових плит з плямами, що пригоріли, а також легко впорається з жирними забрудненнями і очистить будь-яку поверхню.

З Натуральним багатофункціональним засобом NatureLoveMere з содою Ви легко видалите неприємні запахи при прибиранні холодильника або взуттєвої шафи.
До складу входять тільки натуральні інгредієнти, ніяких фосфатів і хлору. Не викликає роздратувань і алергічний проявів. Абсолютно безпечно для малюків.

Варіанти використання цього засобу :

  • Поліпшення результату прання - додайте необхідну кількість засобу при пранні.
  • Прибирання кухонного начиння - нанесіть необхідну кількість засобу на плиту, мікрохвильову піч або інше місце, яке вимагається почистити, візьміть вологу мочалку або йоршик для чищення і ретельно протріть забруднені місця. Далі промийте під проточною водою кухонне начиння або витріть мокрою мочалкою поверхню, змиваючи залишки засобу.
  • Прибирання килимових покриттів - рівномірно тонким шаром нанесіть засіб на поверхню килима, залиште на деякий час і потім зробіть прибирання пилососом. Не використайте засіб для прибирання килимових виробах з довгим ворсом!
  • Чищення кахлю - додайте засіб в злегка теплу воду і розмішайте, підготувавши суміш у вигляді пасти, нанесіть на плиткове покриття і почистьте сильно забруднені місця щіткою або мочалкою.
  • Видалення неприємного запаху в туалеті - нанесіть на поверхню унітазу необхідну кількість засобу перед сном(важливо, щоб після нанесення туалет не був в користуванні!), залиште на ніч. Уранці промийте водою. Важливо: Не рекомендується використати разом з миючими засобами по відходу за унітазом.
  • Видалення неприємного запаху в холодильнику, посудній шафі, взуттєвій шафі - насипте біля 1ст. засоби в ємність без кришки, помістіть в шафу або холодильник і залиште. Час від часу рекомендується помішувати. Засіб в місткості повинен постійно знаходитися в холодильнику або шафі. 1 раз в два місяці засіб необхідно оновлювати.
  • Чищення каструль, що пригоріли, кухонного начиння. Наповніть каструлю водою(більше ½), закип'ятіть, додайте ½ ст. засобу, залиште на ніч, і почистите мочалкою наступного дня, видаливши усі забруднення. Не використайте жорсткі спонжи для чищення, оскільки вони можуть пошкодити поверхню каструлі.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари