• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 090143

Універсальний засіб для прибирання на основі лимонної кислоти 500 гр(8809402090143)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Засіб вироблений в Австрії! Упаковано в Південній Кореї.
Кожна мама мріє мати під рукою універсальний засіб, який не лише допоможе зробити прибирання у будинку, продезинфікувати і простерилизовать речі, але і буде безпечне, адже у будинку живе малюк.
Саме для таких цілей і призначений Натуральний очищаючий засіб NatureLoveMere з лимонною кислотою, яке може замінити кондиціонер при пранні віщому, зробить тканини м'якше і не викличе у дитини роздратувань у дитини.

З натуральним очищаючим засобом NatureLoveMere з лимонною кислотою Ви легко видалите неприємні запахи, зробите прибирання у всьому домі, а також без зусиль помиєте посудомийну машину.
До складу входять тільки натуральні інгредієнти, ніяких фосфатів і хлору. Не викликає роздратувань і алергічний проявів. Абсолютно безпечно для малюків.

Варіанти використання цього мультифункціонального безпечного засобу :

  • Ефект кондиціонера при пранні - при пранні віщому додайте в 40л ємність усього лише 5гр засобу, коли пральна машина працюватиме на програмі Полоскання.
  • Видалення запахів - досить розпорошити засіб в місцях, де є неприємний запах, а саме в шафах з кухонним начинням, біля відра для сміття, в туалеті і інших місцях при необхідності.
  • Очищення посудомийної машини : Помістіть 50гр засоби в отвір для миючого засобів і запустите програму на 1 раз
  • Видалення накипу : якщо Ви хочете помити електрочайник, кофемашину або інший прилад, де використовується функція кип'ячення води, досить в необхідну ємність додати 50гр. засоби на об'єм 2-3 літри води. Для чищення електрочайника додайте 2 ч.л., заповніть його водою до максимального рівня, доведіть воду до кипіння, потім вилийте з чайника воду, знову налийте чисту і знову доведіть до кипіння, потім сполосніть.
  • Звичайне прибирання - засіб можна використати при прибиранні холодильника, миттю раковини, вікон, шаф, ванни і ін.
  • Спосіб приготування суміші для прибирання - в 200мл води додайте 5гр засобу, розчиніть, потім рідину перелийте в розпилювач і використайте за призначенням. (Якщо Ви розчините багато засобу, може бути з'явиться осад.)

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари