• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 929304

Підзорна труба Vortex Viper HD 15-45x65/45 (V500)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Високоякісна зорова труба преміум-класу Vortex Viper HD 15-45x65/45 (V500). Низькодисперсне HD скло з високою щільністю нівелює практично всі оптичні спотворення по всьому полю зору. Спіральний фокусер збільшеного діаметра сприяє одночасно швидкому, плавному і точному фокусуванню. Хомут кріплення штатива сумісний із швидкознімною системою Manfrotto RC2, що є на сьогоднішній день стандартом для професійного фото та відеообладнання.

Особливості підзорної труби:

  • Лінзи зі скла Premium HD з високою щільністю (High Density) і екстра-низькою дисперсією забезпечують виняткову кольоропередачу і високу роздільну здатність зображення. Коефіцієнт заломлення низькодисперсного скла мало залежить від частоти світла (від спектра). Усі світлові хвилі переломлюються на однакову величину кута. Застосування цих стекол у конструкції об'єктивів дозволяє практично позбутися такої неприємної аберації, як хроматизм. Вартість такого скла дуже висока, через що тільки виробники високотехнологічної оптики застосовують його у своїх продуктах преміум-класу.
  • Запатентоване преміальне багатошарове покриття антивідблиску лінз Vortex XR Plus наноситься на всі оптичні поверхні, які контактують з повітрям або інертним газом і дозволяє досягти максимального рівня світлопропускання, чіткості та яскравості зображення. Технологія нанесення покриттів Plasma Tech забезпечує неперевершену довговічність і продуктивність покриття.
    Dielectric Prism Coatings Диелектричне багатошарове покриття призм забезпечує максимальне значення коефіцієнта відбиття світла в порівнянні з металевими покриттями. Це значно покращує світлопропускання, завдяки чому забезпечується чітке та яскраве зображення з максимально точним кольором. Технологія нанесення покриттів Plasma Tech забезпечує неперевершену довговічність і продуктивність покриття.
  • Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнюючим О-кільцем і захищена від проникнення вологи за міжнародним класом IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метр не завдасть приладу найменшого збитку і не вплине на його функціональність. Такій оптиці ніякі погодні умови не є страшними.
  • Fogproof означає, що корпус зсередини заповнений інертним газом, що виключає конденсацію вологи на внутрішніх поверхнях при перепаді температур. Як наслідок, оптика не запотіє зсередини, а також не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу та замінюється інертним газом (в даному випадку аргоном), який не містить у своєму складі водяної пари і не конденсується.
  • ArmorTek Надміцне покриття, забезпечує захист лінз від подряпин, масел та бруду. Технологія нанесення покриттів Plasma Tech забезпечує неперевершену довговічність і продуктивність покриття.
  • Фірмовий неопреновий польовий чохол, який має м'яку внутрішню амортизуючу підкладку. Чохол має три окремі блискавки, що дозволяють отримати доступ до необхідних вузлів управління підзорною трубою, а також встановити трубу на штатив, не знімаючи сам чохол, який захищає трубу від зовнішніх пошкоджень і від опадів.

Характеристики
Призми: BAK4
Відносна яскравість: 18.75 - 2.07
Лінзи: HD лінзи зі скла з наднизькою дисперсією та повним багатошаровим просвітленням (FMC)
Заповнення газом: Так
Тип призми: Porro
Діаметр вихідної зіниці: 4.3 – 1.4 мм
Захист: Вологозахищені Газонаповнені Ударостійкі
Додаткові характеристики: Двошвидкісне фокусування
Діаметр об'єктива: 65 мм
Мінімальна дистанція фокусування: 7 м
Кратність наближення: 15x - 45x
Фактор сутінків: 31,23 - 54,08
Поле зору на 1000 м: 45,8 – 22,7 м
Штрихкод: 875874002258
Вага в упаковці: 1,9 кг
Розмір: 355 мм
Вага, кг: 1670 г
Країна виробник: Китай
Комплектація: Підзорна труба Неопреновий захисний польовий чохол із ременем на плече Захисні кришки окуляра
Розмір пакунку: 45 х 15 х 12 см
Гарантія: 24 місяці
Країна реєстрації бренду: США

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари