• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 090938

Дитячий лосьйон для тіла з олією жожоба, яскраво-червоне, шиа, кокоса і мигдаля 160 мл (88094020

556,00 грн

333,60 грн*333.6 грн ціна для учасників “Agu-club”

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Дитячий лосьйон Nature Love Mere - розроблений фахівцями компанії спеціально для догляду за чутливою шкірою немовлят, створивши склад тільки з безпечних інгредієнтів, які не дратуватимуть шкіру, і природних компонентів, які її глибоко живитиму і зволожуватиму. Не викликає алергії і не містить у складі шкідливих речовин.

Основні діючі інгредієнти:

  • Олія жожоба - містить величезну кількість різних вітамінів і мінералів, тому його не даремно вважають унікальним багатофункціональним продуктом. Воно здатне швидко проникати до глибоких шарів шкіри з утворенням захисного шару, запобігаючи таким чином втраті вологи. Має антисептичний, протизапальний властивостями.
  • Гіалуронова кислота - має гіпоалергенні властивості, живить і надовго зволожує дитячу шкіру.
  • Поживний бета-глюкан - модулює імунітет і захищає клітини шкіри від бактерій і УФ-излучения, має антимікробні і протизапальні властивості.
  • Екстракт листя алое захищає шкіру від сухості, зволожує і живить її, попереджаючи втрату вологи після купання.
  • Екстракт гамамелиса віргінського - дуже м'який інгредієнт, що не викликає роздратування, ідеальний засіб для вирішення проблем із запаленнями на шкірі, має бактеріостатичну і загоювальну дію, зміцнює стінки судин, покращує мікроциркуляцію, є хорошим тонізуючим і зволожуючим засобом, сприяє стяганню розширених пір, зменшує секрецію сальних залоз, завдяки антибактеріальним властивостям перешкоджає появі запалень, тому дуже часто використовується в продукції для гоління по відходу за ніжної шкіри, щоб зняти роздратування.
  • Пантенол(провітамін В5) - незамінний інгредієнт в дитячих косметичних засобах, оскільки має не лише глибоко зволожуючу і пом'якшувальну, але і загоювальну дію, заспокоює, знімає роздратування, допомагає розв'язати проблему лущення.

Склад, збагачений різними оліями і екстрактами(екстракт листя яскраво-червоне, екстракт кокоса, олія ши, олія солодкого мигдаля, олія з шкірки апельсина, олія жожоба та ін.), наповнює шкіру поживними речовинами, глибоко зволожують, зберігаючи її здоров'я.

Глибоке зволоження шкіри здійснюється завдяки гиалоурановой кислоті і поживному бета-глюкану, які також допомагають ніжній і понад чутливій шкірі малюка зберегти тривале зволоження, без шкідливої на неї дії.

Дитячий лосьйон NatureLoveMere використовується не лише для пом'якшення і зволоження чутливої шкіри малюків, але і ідеально підходить дітям старшого віку і дорослим, що страждають атопічною сухістю шкіри і різними алергічними на ній проявами.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь