• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 6095

Крупа Киноа червона 500 г(3380380060953)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Primeal - це натуральна екологічно чиста продукція, яка робиться відповідно до стандартів екологічного землеробства і екологічного виробництва Європейського союзу.

Био-продукты Primeal виготовляються з органічних 100% натуральних інгредієнтів, вирощених на екологічно чистих землях без застосування пестицидів і гербіцидів, ГМО, регуляторів зростання і іншої сільськогосподарської "хімії". Вони не містять штучних інгредієнтів(консервантів, барвників, ароматизаторів та ін.), піддаються щадній переробці, що зберігає їх істинний смак і високу поживну цінність.

Виробництво проходить регулярний контроль якості за дотриманням вимог до виробництва біоорганічних продуктів у Франції і на європейському ринку.

Продукція сертифікована і контролюється організацією ECOCERT(Франція) як продукти біоорганічного землеробства відповідно до європейського стандарту AB(AgricultureBiologique).

Крупа Киноа Primeal - сетификована безглютеновая органічна. Ідея для простих і дивовижних рецептів. Напрочуд корисна для вашого здоров'я. Киноа, або "священний рис інків", вирощують більше 5000 років на високогірному плато в Південній Америці. Ця культура визнана своїм поживним якостям і вирощувався ще доколумбових цивілізацій. Має високий вміст добре збалансованих білків. Джерело заліза і магнію. Природно не містить глютен. Висока поживна цінність. Містить усі основні незамінні амінокислоти. Допомагає боротися з холестерином.Дивовижна для приготування. Киноа швидко і легко готується. Добре підходить гарячою або холодною, в салатах, солодкою або солоною.

Характеристики
Тип: Кіноа

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари