• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 795840

Молочна каша кукурудзяна з гарбузом і абрикосою на козиному молоці 200 г(4607088795840)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Кукурудзяна каша МАМАКO з гарбузом і абрикосою для дітей старше 5 місяців - унікальна рецептура для хорошого апетиту і здорового травлення.

Фосфоліпіди кукурудзи чинять захисну і протизапальну дію на ніжну травну систему малюка.
Високий вміст клітковини в натуральному гарбузі і абрикосі у поєднанні з козиним молоком покращує мікрофлору і роботу кишечника.
Природні джерела β-каротина(кукурудза, гарбуз і абрикоса) корисні для зору, зміцнюють імунітет і надають каші сонячний колір і яскравий смак.
Усі каші МАМАКO збагачені 13 вітамінами і 7 мінералами, включаючи комплекс Ca - Fe - I для профілактики рахіту, залізодефіцитної анемії і йододефицита, що зустрічаються у 30-60 % дітей раннього віку.
У кожній каші МАМАКO міститься 32 % козине молоко, яке за рахунок своїх структурних властивостей збільшує біодоступність кальцію і заліза на 20%.

Склад: кукурудзяна крупа, козине молоко(32%), сахароза, гарбуз, абрикоса, комплекс мінералів(карбонат кальцію, пирофосфат заліза, йодид калію, сульфат цинку), комплекс вітамінів(A, D, E, K, C, B1, B2, B6, B12, ніацин, фолієва кислота, пантотенова кислота, біотваней), регулятор кислотності(лимонна кислота).

Спосіб приготування : Закип'ятіть 120 мл води, охолодити до 40-50 ° З, налийте в чистий посуд. У окремий чистий посуд насипте 33 г(4 столових ложки) сухої каші. Поступово додайте суху кашу в тарілку з водою, безперервно перемішуючи до отримання однорідної консистенції. Остудіть кашу до температури 37 ° С. Розпочинайте введення нового продукту з 1 чайної ложки, поступово збільшуючи порцію до вікової норми. Для годування використайте тільки свіжоприготовану кашу. Частина порції каші, що залишилася після годування не підлягає використанню.

Характеристики
Вид каші: кукурудзяна
Вік: 5+ m.
Вага: 200 g.
Країна реєстрації бренду: Сербія

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари