• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: L1509273

Набір посуду Tefal Ingenio XL Intense 3 предмети (L1509273)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Міцна знімна ручка

Знімна ручка: 3-точкова система безпеки, здатна витримувати вагу до 10 кг та захищена нашою 10-річною гарантією для довговічної роботи.

Безпечне антипригарне покриття

У межах нашої прихильності до здорової кулінарії з безкомпромісними стандартами безпеки всі наші антипригарні покриття не містять PFOA, свинцю та кадмію. Суворіші заходи контролю, ніж ті, які вимагаються чинними правилами контакту з харчовими продуктами кожного нового асортименту. Без свинцю, без кадмію (без свинцю, без кадмію) означає, що немає навмисного додавання свинцю та кадмію в покриття. Немає міграції вищої за поріг виявлення.

Титанове антипригарне покриття

Завдяки ультраущільненим первинним шарам, призначеним для щоденного приготування їжі впродовж тривалого часу, це міцне покриття забезпечує антипригарні властивості, які зберігаються вдвічі довше, ніж стандартні покриття Tefal.


Технологія Thermo-Signal

Удосконалена технологія Thermo-Signal стає повністю червоним, коли сковорода досягає ідеальної початкової температури, щоразу забезпечуючи смачні страви з ідеальним кольором, текстурою та смаком.

Легко очистити

Відкрийте для себе кухонний посуд із високоефективним антипригарним покриттям усередині та зовні, розроблений для задоволення всіх ваших повсякденних потреб у приготуванні їжі, для легкого очищення та зручного приготування їжі.

Технологія Diffusion+Base Diffusion+Base

Забезпечує рівномірний розподіл тепла на всій поверхні сковороди для винятково однорідних результатів приготування. Сумісність із плитою Повністю сумісний з усіма плитами — газовими, електричними та керамічними, крім індукційних.

Зроблено у Франції

Розроблено та вироблено повністю у Франції відповідно до найвищих стандартів якості, що гарантує найвищу майстерність та професіоналізм.

Характеристики
Вага, кг: 1342 г
Матеріал ручок: бакеліт нержавіюча сталь
Антипригарне покриття: Є
Тип: Змішаний набір
Колір: коричневий
Гарантія: 24 місяці
Матеріал: алюміній

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари