• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: J06564

Ігровий набір Janod - Кухня "Щасливий день" 3+ (J06564)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Особливості ігрових наборів від Janod

Французький виробник піклується про всебічний розвиток дітей і створює яскраві та цікави набори, які дозволять у веселій ігровій формі отримати базові знання про речі, що нас оточують кожен день.


Серед ігрових наборів є безліч цікавих комплектів і на різну тематику: робочі інструменти, медицина, кулінарія, краса, музика, спорт та багато іншого. Особливість наборів у їх деталізації.

Кухня "Щасливий день" має велике різноманіття деталей, все майже таке, як і у дорослих, навіть варильна поверхня із звуком та світлом.

Натискаючи на червоні кнопки - варильна поверхня запалиться червоним кольором і лунатимуть звуки кипіння води. Дітлахи будуть у захваті від такої інтерактивної кухні!

Елементи виготовляють із натуральних порід дерев, якісно і точно обробляють та вкривають безпечними фарбами. Із наборами Janod приємно грати, вони подарують багато радості дітям і ще довго служитимуть.

Про бренд

Janod – французький бренд іграшок, спеціалізується на виготовленні традиційних іграшок, здебільшого з деревини та картону. Компанія була заснована в 1970 р. і відтоді не зраджує трьом основним принципам власної філософії:

  • Дизайн! Іграшки повинні мати довершений зовнішній вигляд і досконалу якість. Усі іграшки Janod виготовлені з безпечних, натуральних матеріалів. Розробники адаптують зовнішній вигляд і функціональність іграшки для дітей певної вікової категорії.
  • Уява! У компанії Janod розглядають іграшку як спосіб проникнення у дивовижний світ фантазії. Іграшки Janod стимулюють уяву дітей і дозволяють діткам вигадувати різноманітні сюжети, цікаві історії.
  • Навчання! Кожна іграшка має безліч розвивальних функцій, спрямованих на покращення різноманітних навичок у дітей.
Характеристики
Упаковка: Картонна коробка
Розмір: 55 x 30 x 87 см
Вікова група: 3+
Стать: універсальний
Особливості, примітки: Потрібна збірка товару
Вид: Кухня
Гарантія: 14 днів
Матеріал: дерево

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари