• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 10874

Конструктор Паровоз 59 деталей(10874)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Представляємо набір "Потяг на паровій тязі"(10874) від LEGO DUPLO! Діти можуть спробувати себе в ролі машиніста потягу з інерційним двигуном - при легкому поштовху вперед або назад локомотив вирушає в дорогу.
Зупинити потяг можна, притримавши його рукою або підвівши з рейок.
Допоможіть дитині встановити на шляхах п'ять кольорових активаційних кнопок, щоб потяг подавав звуковий сигнал, включав і вимикав фари, гальмував і поповнював запаси вугілля, міняв напрям руху і зупинявся.
Діти зможуть із задоволенням грати з цим набором, адже в нього входять залізнична станція, мініфігурки машиніста і робітника, а фігурка тварини і залізничні колії.
Ви можете завантажити додаток, який дозволить активувати додаткові можливості, включаючи функцію дистанційного керування, і веселі завдання!
Грати з поїздом на паровій тязі від LEGO DUPLO дуже просто, а головне цікаво!

Кубики LEGO Duplo познайомлять вашу дитину із захоплюючим світом будівництва LEGO. Ці кубики теплих, яскравих кольорів за розміром в два рази більше звичайних кубики LEGO, і вони прекрасно підходять для маленьких ручок і що росте уяви.



Кубики LEGO Duplo допоможуть розбудити у вашої дитини інтерес до повчальних ігор. Ваша дитина може будувати, творити і розвиватися, оскільки для цього є стільки різноманітних можливостей. Кубики Duplo сумісні з кубиками LEGO, тому дитина зможе використати свої улюблені деталі і в інших наборах LEGO.



Представляємо набір "Потяг на паровій тязі" від LEGO DUPLO! Діти можуть спробувати себе в ролі машиніста потягу з інерційним двигуном - при легкому поштовху вперед або назад локомотив вирушає в дорогу. Зупинити потяг можна, притримавши його рукою або підвівши з рейок. Допоможіть дитині встановити на шляхах п'ять кольорових активаційних кнопок, щоб потяг подавав звуковий сигнал, включав і вимикав фари, гальмував і поповнював запаси вугілля, міняв напрям руху і зупинявся. Діти зможуть із задоволенням грати з цим набором, адже в нього входять залізнична станція, мініфігурки машиніста і робітника, а фігурка тварини і залізничні колії. Ви можете завантажити додаток, який дозволить активувати додаткові можливості, включаючи функцію дистанційного керування, і веселі завдання!

Розміри в зібраному виді:

  • Паровоз: 10 см - висота, 30 см - довжина, 7 см - ширина

  • Станція: 15 см - висота, 12 см - ширина, 6 см - глибина

Батареї: 4 шт. AAA, не йдуть в комплекті, необхідно придбати окремо

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари