• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 60210

Конструктор Авіабаза 529 деталей(60210)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Підтримуй порядок в місті LEGO City c допомогою набору "Повітряна поліція: авіабаза"! Візьми чашку кави і вирушай на уранішній брифінг.

Почекай, що цей автомобіль робить поряд з в'язницею? З диспетчерської вежі доноситься сигнал тривоги : злодюжка допоміг своїй співучасниці бігти! Дивися, вони якраз від'їжджають.

Надінь реактивний ранець, розгорни крила і злітай, або хапай парашут і стрибай за штурвал літаком, щоб переслідувати злодюжок.

Ось вони, приготуйся стрибати.

3, 2, 1.

Пішов!

Придумай захоплюючі пригоди на землі і в повітрі з набором "Повітряна поліція: авіабаза" LEGO City!

Патрулюй вулиці LEGO City з повітря з цим набором, що детально пропрацював, "Повітряна поліція: авіабаза"(60210), що включає триповерхову диспетчерську вежу з місцем для зберігання реактивного ранця, офісом на першому поверсі, сховищем для інструментів і тюремною камерою з ліжком і стіною, яку можна зламати.

У цей фантастичний набір також входить поліцейський літак зі знімним носовим обтічником і люком в підлозі для скидання парашутиста, реактивний ранець з доладними крилами, поліцейський мотоцикл, машина для втечі з ланцюгом і крюком і шість мініфігурок.

  • У набір входять шість мініфігурок LEGO City: два офіцери Повітряної поліції, два офіцери поліції і дві злодюжки.
  • Набор включає триповерхову диспетчерську вежу з місцем для зберігання реактивного ранця, офісом, супутниковою тарілкою на даху, сховищем для інструментів і тюремною камерою, що обертається, з ліжком і стіною, яку можна зламати.
  • А також літак Повітряної поліції зі знімним носовим обтічником і люком в підлозі для скидання парашутиста на тонкому тканинному парашуті, реактивний ранець Повітряної поліції з доладними крилами, поліцейський мотоцикл і автомобіль злодюжок для втечі з ланцюгом і крюком.
  • Крім того, в набір входять наступні аксесуари: кава-машина і кухоль, монітор ПК, два монітори для диспетчерської вежі, три пари наручників, дві рації, три шоломи з лицьовими стеклами, що відкриваються, кепка поліцейського і відеокамера системи безпеки.
  • Повертай супутникову тарілку, встановлену на даху поліцейського відділка, щоб відстежувати переміщення транспортних засобів Повітряної транспортної поліції.
  • Допоможи злодюжці втекти з в'язниці: прикріпи крюк машини злодюжок для втечі до стіни тюремної камери і потягни.
  • Навантаж мініфігурку офіцера Повітряної поліції з надітим на нього парашутом в спеціальний відсік літака і натисни на важіль, щоб скинути його на втікаючих злодюжок.
  • Хапай реактивний ранець, розклади крила і вирушай в гонитву за злодюжками.
  • У цей крутий набір для дітей входить більше 500 деталей.
  • Розміри авіабази Повітряної поліції : більше 25 см у висоту, 22 см в довжину і 5 см завширшки.
  • Розміри літака Повітряної поліції : більше 13 см у висоту, 30 см в довжину і 39 см завширшки.
  • Розміри машини для втечі: більше 4 см у висоту, 12 см в довжину і 4 см завширшки.
  • Розміри парашута : більше 29 см у висоту і 20 см завширшки.
  • Вдасться поліції упіймати злодюжок, що тікають?. Щоб підтримувати порядок на вулицях LEGO City, дітям згодиться мотоцикл, реактивний ранець, літак і парашут.
  • Джерело натхнення для творчих ігор. Коли злодюжки збігають і у в'язниці спрацьовує сигналізація, Повітряна поліція вирушає за ними в гонитву.
  • Натхнення для творчих ігор. Ця стрімка гонитва не обійдеться без стрибка з парашутом.
  • Нові функції для веселих ігор. При відкритті люка шасі з нього вистрибує парашутист.
  • Ідеальний набір для юних інженерів. Інноваційний дизайн, веселі функції для ігор. Втеча з тюрми і гонитва. Злодюжки втекли з в'язниці, виконавши діру в стіні.
  • Нескінченні можливості для ігор. Безліч функцій для творчих ігор.
  • Збирати легко і весело! Зрозумілі інструкції і пронумеровані пакети спрощують складання.
  • У наборі два поліцейських, двох співробітників Повітряної поліції і дві злодюжки. А також парашут, три пари наручників, дві рації і камера стеження.

LEGO City - це реалістичний світ LEGO, який ваша дитина може досліджувати. Знамениті машини і будівлі, від фонових декорацій до цього багатолюдного міста, де герої в повсякденному житті ловлять злодіїв і гасять пожежі. Цей світ, повний гумору і шарму, служити дійсним стимулом для розвитку творчої фантазії дітей.

У наборах LEGO City усі елементи, які дитина бачить в повсякденному житті, відбиті в популярних моделях, і це надихає його на створення міста, повного руху, гумору і шарму. Тут представлені усі основні теми: від поліції і пожежної команди до різним крутих машин і відомих будинків - ваша дитина із захопленням їх будуватиме і гратиме з ними впродовж багатьох годин. Завдяки величезному різноманіттю деталей, набори LEGO дозволяють створювати нескінченну кількість комбінацій, і це є стимулом для дитячої уяви. LEGO City - це світ безмежних можливостей, що робить цю гру одночасно і різноманітнішою, і більше захоплюючою.

Підтримуй порядок в місті LEGO City c допомогою набору "Повітряна поліція: авіабаза"! Візьми чашку кави і вирушай на уранішній брифінг. Почекай, що цей автомобіль робить поряд з в'язницею? З диспетчерської вежі доноситься сигнал тривоги : злодюжка допоміг своїй співучасниці бігти! Дивися, вони якраз від'їжджають. Надінь реактивний ранець, розгорни крила і злітай, або хапай парашут і стрибай за штурвал літака, щоб переслідувати злодюжок. Ось вони, приготуйся стрибати. . . 3, 2, 1. . . Пішов!

Розміри в зібраному виді:
Приблизні розміри повітряної бази : висота - 25 см, довжина - 22 см, ширина - 5 см
Приблизні розміри літака повітряної поліції : висота - 13 см, довжина - 30 см, ширина - 39 см
Приблизні розміри машини утікачів : висота - 4 см, довжина - 12 см, ширина - 4 см
Приблизні розміри парашута : висота - 29 см, ширина - 20 см

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари