• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 60219

Конструктор Будівельний навантажувач 88 деталей(60219)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Бери свою каску і приступай до роботи! Використай Будівельний навантажувач, щоб витягнути огорожу із землі.

Потім візьми відбійний молоток, щоб розбити бетон, і прибери уламки фронтальним ковшом.

Напружений день для будівельної команди міста LEGO City!

Сідай в кабіну приголомшливого Будівельного навантажувача і вирушай на будмайданчик!

Допоможи підтримувати порядок на вулицях міста LEGO City за допомогою цього Будівельного навантажувача(60219)! Цей популярний конструктор включає навантажувач з передньою стрілою, що піднімається, ковшом, що нахиляється, і каркасом безпеки, а також невелика огорожа, відбійний молоток, детальки, декоровані під бетон, і мініфігурку.

  • У набір входить мініфігурка дорожнього робітника LEGO City.
  • Набір включає будівельний навантажувач з передньою стрілою, що піднімається, ковшом, що нахиляється, і каркасом безпеки. Крім того, в набір входять наступні аксесуари: відбійний молоток, невелика будова з огорожею і купою бетону.
  • Підніми передню стрілу навантажувача, щоб прибрати огорожу після того, як ти розіб'єш бетон за допомогою відбійного молотка.
  • Нахили ківш іграшкового екскаватора і прибери осколки бетону з вулиці.
  • Підніми каркас безпеки і спустися з навантажувача після важкого робочого дня.
  • Розміри будівельного навантажувача : більше 7 см у висоту, 12 см в довжину і 5 см завширшки.
  • Розміри огорожі і купи бетону : більше 4 см завширшки.
  • Класичний фронтальний навантажувач. Потужний будівельний навантажувач подарує дітям нескінченні можливості для творчих ігор.
  • Творче конструювання. Юні будівельники зможуть вирішувати будь-які будівельні завдання, якщо в їх розпорядженні є фронтальний навантажувач і відбійний молоток.
  • Ідеальний набір для юних будівельників. Використай відбійний молоток, щоб зносити конструкції, і. фронтальний навантажувач, щоб прибирати сміття.
  • Нахили ківш і завантаж уламки бетону.
  • Нескінченні можливості для ролевої гри. Нові функції для веселих творчих ігор. Збирати весело і просто! Набори LEGO City дають юним конструкторам можливість випробувати радість від створення моделі своїми руками.
  • У наборі мініфігурка робітника. А також аксесуари: відбійний молоток і невелика будова з огорожею і купою бетону.

LEGO City - це реалістичний світ LEGO, який ваша дитина може досліджувати. Знамениті машини і будівлі, від фонових декорацій до цього багатолюдного міста, де герої в повсякденному житті ловлять злодіїв і гасять пожежі. Цей світ, повний гумору і шарму, служити дійсним стимулом для розвитку творчої фантазії дітей.

У наборах LEGO City усі елементи, які дитина бачить в повсякденному житті, відбиті в популярних моделях, і це надихає його на створення міста, повного руху, гумору і шарму. Тут представлені усі основні теми: від поліції і пожежної команди до різним крутих машин і відомих будинків - ваша дитина із захопленням їх будуватиме і гратиме з ними впродовж багатьох годин. Завдяки величезному різноманіттю деталей, набори LEGO дозволяють створювати нескінченну кількість комбінацій, і це є стимулом для дитячої уяви. LEGO City - це світ безмежних можливостей, що робить цю гру одночасно і різноманітнішою, і більше захоплюючою.

Бери свою каску і приступай до роботи! Використай Будівельний навантажувач, щоб витягнути огорожу із землі. Потім візьми відбійний молоток, щоб розбити бетон, і прибери уламки фронтальним ковшом. Напружений день для будівельної команди міста LEGO City!

Розміри в зібраному виді:
Навантажувач: 7 см - висота 12 см - довжина, 5 см - ширина.
Обгороджування: 4 см - ширина.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари