• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 31089

Конструктор Помаранчевий гоночний автомобіль 221 деталей(31089)

Наразі товар відсутній

649,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Влаштуй перегони по кільцевій гоночній трасі на Помаранчевому гоночному автомобілі з обтічним корпусом, пофарбованим в яскраво-помаранчевий, білий і темно-синій кольори, з великими повітропроводам, округлим тонованим козирком кабіни, тонованими передніми фарами, видимим заднім двигуном, великим заднім спойлером і масивними шинами.

Розглянь хрестоподібну конструкцію з низьким коефіцієнтом тертя, а потім підніми дах, щоб побачити кабіну пілота зсередини.

Займи своє місце на старті і приготуйся до гонки! Після гонки можна переробити цю модель з набору LEGO Creator 3 в 1 в класичний гоночний автомобіль з відкидним верхом або потужний швидкісний катер.

Збери Помаранчевий гоночний автомобіль, Класичний гоночний автомобіль або Швидкісний катер з набору LEGO Creator 3 в 1!

Жени до фінішу на цьому крутому "Помаранчевому гоночному автомобілі" LEGO Creator 3 в 1(31089).

Створена на основі реального гоночного автомобіля, ця крута машина з обтічним кузовом і великими повітрозабірниками розфарбована в яскраво-помаранчевий, білий і темно-синій кольори.

Вона також оснащена закругленим тонованим вітровим склом, тонованими фарами, видимим зовні двигуном, встановленим ззаду, великим спойлером і шинами, що забезпечують відмінне зчеплення з дорогою.

Розглянь конструкцію шасі, що забезпечує низький коефіцієнт тертя, або підніми дах, щоб заглянути в кабіну пілота.

З кожного набору LEGO Creator 3 в 1 можна зібрати три різні моделі.

Збери цей Помаранчевий гоночний автомобіль, а потім перебудуй його в Класичний гоночний автомобіль з відкритим верхом або Швидкісний катер, щоб придумати ще більше захоплюючі пригоди.

  • Насолоджуйся іграми з трьома різними моделями, які можна зібрати з цього набору LEGO Creator 3 в 1. Збери цей Помаранчевий гоночний автомобіль, а потім перебудуй його в Класичний гоночний автомобіль з відкидним верхом або потужний швидкісний катер, щоб влаштувати перегони на високих швидкостях.
  • Помаранчевий гоночний автомобіль має обтічний корпус і оснащений великими повітрозабірниками, закругленим тонованим вітровим склом, кабіною, що відкривається, встановленим ззаду видимим двигуном, великим заднім спойлером і шинами, що забезпечують відмінне зчеплення з дорогою.
  • Цей гоночний автомобіль виконаний в спортивній помаранчевий-біло-темно-синій колірній гаммі.
  • Підніми дах, щоб заглянути в кабіну.
  • Промайни через усі зигзаги і круті повороти на величезній швидкості, щоб виграти цю гонку!
  • У кабіну поміщається мініфігурка в шоломі гонщика(не входить в набір).
  • Розміри Помаранчевого гоночного автомобіля : більше 5 см у висоту, 16 см в довжину і 7 см завширшки.
  • Розміри класичного гоночного автомобіля : 4 см у висоту, 14 см в довжину і 7 см завширшки.
  • Розміри швидкісного катера : більше 4 см у висоту, 14 см в довжину і 7 см завширшки.
  • Пригоди на високих швидкостях 3 в 1. З деталей набору LEGO Creator 3 в 1 можна зібрати Помаранчевий гоночний автомобіль, Класичний гоночний автомобіль або Швидкісний катер.
  • У три рази більше перегонів на високих швидкостях. Граючи з суперкрутим Помаранчевим гоночним автомобілем, діти зможуть придумати в три рази більше пригод на високих швидкостях.
  • Помаранчевий гоночний автомобіль. Ідеальний автомобіль для участі в надшвидкісних перегонах.
  • Класичний гоночний автомобіль. Втілення духу золотого століття автоспорту.
  • Швидкісний катер. Суперелегантний катер для пригод на величезних швидкостях.
  • Легко зібрати - цікаво грати. Цей набір 3 в 1 надає дітям нескінченні можливості для конструювання і ігор.
  • Три різні моделі в одному наборі. Зануртеся в захоплюючий процес складання Помаранчевого гоночного автомобіля, Класичного гоночного автомобіля або Швидкісного катера.

Серія LEGO Creator дозволяє дітям експериментувати у світі, в якому вони живуть. Ця серія, в яку входять удома,, машини, літаки і тварини є прекрасним стимулом для дитячої уяви. У наборах застосовується принцип конструювання 3 в 1 - це означає, що кожен набір можна скласти трьома способами, що робить його ще цікавішим.

Влаштуй перегони по кільцевій гоночній трасі на Помаранчевому гоночному автомобілі з обтічним корпусом, пофарбованим в яскраво-помаранчевий, білий і темно-синій кольори, з великими повітропроводами, округлим тонованим козирком кабіни, тонованими передніми фарами, видимим заднім двигуном, великим заднім спойлером і масивними шинами. Розглянь хрестоподібну конструкцію з низьким коефіцієнтом тертя, а потім підніми дах, щоб побачити кабіну пілота зсередини. Займи своє місце на старті і приготуйся до гонки! Після гонки можна переробити цю модель з набору LEGO Creator 3 в 1 в класичний гоночний автомобіль з відкидним верхом або потужний швидкісний катер.

Розміри в зібраному виді:
Гоночний автомобіль: 5 см - висота, 16 см - довжина, 7 см - ширина.
Класичний гоночний автомобіль: 4 см - висота, 14 см - довжина, 7 см - ширина.
Катер: 4 см - висота, 14 см - довжина, 7 см - ширина.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари